Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Zomerse recepten voor op de barbecue

De eenvoudigste grillrecepten zijn het beste voor beginners. Overweeg om meer groenten toe te voegen en vlees te grillen waarvoor minder ingrediënten nodig zijn om de beste resultaten te behalen. Het wordt aanbevolen om te beginnen met seizoensgebonden zomergroenten zoals maïskolven, paprika en kip voor beginners vriendelijke gegrilde avondmaal keuzes. Je kunt ook zalm en hamburgers grillen. Je kunt wennen aan de opstelling van je thuis barbecue en wat ervaring opdoen met grillen. Je krijgt een beter instinct voor hoe lang het duurt om bepaalde soorten vlees te grillen. Daarnaast weet je ook hoe ze eruit moeten zien en ruiken als ze naar wens zijn gebakken. Je kunt altijd gebruik maken van een houtskoolgrill of een kamado grill van The Bastard aanbieding.

Kip BBQ

De eerste smaak van lekker eten kan een blijvende herinnering zijn. Het aroma, de smaak en de texturen zijn moeilijk te vergeten. Een goed voorbereide kip barbecue met precies de juiste hoeveelheid smaak en sappigheid geeft je het gevoel alsof je in de hemel bent. Het proces begint met het mengen van 12 kopjes sojasaus, 1 citroensap, 12 kopjes bananen ketchup, 2 theelepels zout en een theelepel gemalen zwarte peper in een kom. Deze ingrediënten vormen samen een uitgesproken zoete, hartige en pittige smaak die goed bij de kip past. Zorg ervoor dat je ze grondig combineert, zodat alles gelijkmatig wordt verdeeld. Doe je schoongemaakte kippenpoten in een grote diepvrieszak. Neem de met marinade gevulde kom en giet deze in de diepvrieszak die de kip bevat. Je wilt ervoor zorgen dat alle stukjes kip bedekt zijn met marinade door de zak voorzichtig te schudden. Laat de diepvrieszak volledig leeglopen voordat je hem sluit. Je kunt dit nu in de koelkast zetten om het een nachtje te marineren. Daarna kun je de kip de dag erna in een kamado grill van The Bastard 12 tot 15 minuten grillen of tot de gewenste gaarheid.

De perfecte biefstuk

Een gids voor de gaarheid van steaks helpt je te kiezen of je je steak sappig of zo droog wilt hebben. Medium-rare is het favoriete niveau van gaarheid van velen. De steak zal niet bloeden bij deze gaarheid, maar hij zal zacht en sappig zijn en zal in je mond smelten als hij correct wordt gebakken. Je kunt zien hoe goed een steak gaar is door er alleen maar naar te kijken. Elke steak heeft een andere hoeveelheid tijd nodig om te koken, afhankelijk van de dikte van de sneden. De binnentemperatuur is de belangrijkste factor om het gewenste niveau van gaarheid te bereiken. Aanbraden wordt meestal gebruikt om de smaak van de biefstuk te verbeteren. Een dikke biefstuk heeft meer tijd nodig om de juiste gaarheid te bereiken dan een dunnere. Als je je steak 30 minuten op kamertemperatuur laat komen voordat je gaat koken, kun je voorkomen dat deze te gaar wordt. Kooktijden en temperaturen voor ander vlees variëren.

Varkens recept

Het is het beste om de dunne plakjes varkensvlees te marineren in een mengsel van frisdrank, sojasaus, oestersaus, bruine suiker, chilipepers en knoflook om die kleverige en lekkere goedheid van een varkensvlees barbecue te krijgen. Grill ze in een houtskoolgrill en maak het gedeeltelijk gegrilde vlees af met een mengsel van oestersaus, bananen ketchup en sesamolie. Week de spiesjes minimaal 30 minuten in water voordat je het vlees gaat grillen. Zo voorkom je dat ze verbranden tijdens het grillen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén