Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Tips om je kinderen meer te laten buiten spelen

Vertel je kinderen dat nat en modderig worden oké is. Maak plannen voor een speelafspraakje buiten. Bezoek een park of een meer met je kinderen en een paar van hun vrienden. Observeer hoe ze samenwerken en spelen in de natuurlijk. Laat je kinderen speeltoestellen maken van natuurlijke hulpbronnen. Vertel je kinderen om naar buiten te gaan en in de achtertuin te spelen. Laat kinderen creatief zijn met ballen en stoepkrijt of emmers. Controleer ze iedere 10 minuten of ga met ze mee als je je zorgen maakt. Je kunt ook naar een trampolinewinkel gaan en er een kopen voor je achtertuin. Het is ook een goed idee om een ​​trampoline te kopen, omdat dit gewoon leuk is. Hierdoor zullen je kinderen ook vaker naar buiten komen en actief worden.

Voordelen van trampoline

Overweeg een ​​trampoline kopen voor je kinderen, omdat dit veel voordelen heeft. Trampolinespringen vereist een zekere mate van concentratie vanwege de vele mentale en fysieke processen die daarbij komen kijken. Dit kan jongeren en volwassenen helpen hun stressniveaus te verminderen door hun gedachten op iets anders te concentreren. Het is ook een geweldige manier om plezier te hebben, omdat het ervoor zorgt dat het lichaam endorfine aanmaakt waardoor kinderen zich gelukkiger en meer op hun gemak voelen. Dit is een uitstekende strategie voor alles, van ontspannen na school tot het verlagen van de stressniveaus in het huishouden. Het hebben van een trampoline moedigt kinderen aan om buiten te spelen en de scherm strijd aan te gaan. Een van de meest voordelige aspecten van het bezitten van een trampoline is dat je kinderen hem thuis kunnen gebruiken. Je hoeft niet naar het park te gaan of deel te nemen aan een betaalde activiteit als je gewoon wat plezier wilt hebben. Met de trampoline kun je allerlei activiteiten ondernemen, zoals het plaatsen van ballonnen of een sproeier.

Waarom zouden kinderen buiten spelen?

Door buiten te spelen kan je kind de natuur en avonturen beleven. Je kind kan spelen en zijn fysieke grenzen verleggen. Ze kunnen zich ook uiten en zelfvertrouwen krijgen. Buiten spelen kan leiden tot meer viezigheid, wat kan leiden tot meer plezier. Ze hebben meer ruimte en vrijheid om deel te nemen aan grote activiteiten zoals rennen en springen of trappen en gooien als je kind buiten is. Dit soort fysieke activiteiten zijn gunstig voor de conditie en groei van je kind. Tijd buiten doorbrengen met je kind kan helpen om bijziendheid te voorkomen. Kleine hoeveelheden blootstelling aan zonlicht kunnen helpen om de vitamine D-spiegel te verbeteren. Veilig spelen in de zon kan dus gunstig zijn.

Veiligheid voor kinderen

Creëer veilige speelomgevingen. Leer je kinderen dat de straat geen veilige plek is om te zijn, zelfs als hun speelgoed of bal op straat belandt. Beperk hun speelruimte in eerste instantie tot de voor- of achtertuin als het kind jong is. Breid het dan geleidelijk uit naarmate het kind ouder wordt. Leer je kind om nooit met vreemden te praten. Kinderen mogen nooit met vreemden praten of met ze meegaan, hoe vriendelijk ze ook lijken. Leer ze dat ze beter weg kunnen rennen of naar binnen kunnen gaan als een vreemdeling hen nadert. Herinner kleinere kinderen eraan dat ze te allen tijde binnen het bereik van toezicht van een volwassene moeten zijn. Oudere kinderen die met hun vrienden rondhangen, moeten bij elkaar blijven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén