Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Wat heb je nodig bij de aanschaf van een hond?

Je moet een aantal verschillende items en accessoires aanschaffen voordat je je puppy mee naar huis kunt nemen. Je puppy wil een comfortabel bed en daarom moet je er een kiezen die groot genoeg is om jarenlang mee te gaan. Er zijn verschillende soorten bedden beschikbaar voor je hond. Kies er een die machinewasbaar, niet-allergeen en bestand is tegen beten van de hond. Het juiste soort bed kan grotere honden helpen om decubitus te voorkomen. Koop twee stukken zodat de ene kan worden gebruikt terwijl de andere wordt gewassen en gedroogd. Je kunt ook een hondenmand kopen omdat sommige honden niet in hun bed willen slapen.

Kommen en kleding

Eten en water dienen geserveerd te worden in aparte antislip voerbakjes. Voor grote honden moeten voerbakken voor een grote grond worden gebruikt. Zorg ervoor dat je puppy te allen tijde toegang heeft tot vers water. Sommige honden met korte vachten of honden die getrimd zijn, kunnen baat hebben bij het dragen van een passende trui of jas als je met ze gaat wandelen. Sommige langharige honden kunnen baat hebben bij beschermende kleding om ze in de winter schoon en droog te houden. Zorg ervoor dat het goed past en dat je hond zich er prettig bij voelt. Dwing je puppy nooit om in je huis kleding te dragen.

Hondenbench

Sommige honden houden van hun eigen persoonlijke matrassen. Veel hondenbezitters vinden een hondenbench nuttig om hun puppy veilig en uit de problemen te houden als ze alleen zijn. Een hondenbench of een puppyren werkt als een wieg of box. Zorg ervoor dat het groot genoeg is dat ze zich kunnen uitstrekken en erin kunnen staan ​​als ze volgroeid zijn. Zorg ervoor dat het gaas niet te groot is, omdat de lippen van je puppy verstrikt kunnen raken. Leg wat beddengoed in de bench en wat speelgoed zodat je puppy ermee kan spelen. Leg ze voorzichtig in hun hondenmand of bench als ze in slaap vallen. Je kunt de tijd die de puppy in de bench doorbrengt geleidelijk verhogen, wat kan worden gedaan terwijl je in de buurt bent. Zorg ervoor dat ze hun blaas en darmen hebben geleegd voordat je je puppy in de bench legt. Houd ze daar niet langer dan een paar uur gedurende de dag. Je puppy zal de hondenbench gaan verachten als je deze als strafbox gebruikt. Verwijder altijd de halsband van de hond als deze op de hondenbench staat.

Veiligheidsuitrusting voor je honden

Een hond moet worden vervoerd in een hondenrek of in een bench of vaste autokooi die moet worden vastgemaakt met een tuigje van een autostoeltje. Een bench of kooi biedt een veilige en comfortabele omgeving voor een hond. Laat je puppy wennen aan autoreizen door hem eerst mee te nemen op korte uitstapjes. Neem ze mee als ze moe genoeg zijn om te slapen. Plaats de kist op de achterbank, aangezien de auto achterin meer zwaait, wat kan leiden tot reisziekte. Kies een comfortabele halsband die geschikt is voor het ras, de grootte en de leeftijd van je puppy. Puppy’s groeien snel en daarom moeten halsbanden regelmatig worden gecontroleerd op kwaliteit en pasvorm.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén