Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Stofzuiger kopen

Wil je een stofzuiger kopen, dan is het een goed idee om eerst te weten wat voor soort huishouden je hebt. In een drukke, volle woning, waar veel vuil naar binnen komt, heb je vast behoefte aan een krachtige motor. Let op: sommige modellen produceren dan ook meer decibellen, vooral in turbo stand. Met een kleiner huishouden kun je een stofzuiger kopen van het ´type klein maar fijn´, dat alle basis kunstjes in elk geval verstaat. Zo kun je volstaan met een traditionele, zogeheten sledestofzuiger voor een klein appartement of als extra, voor op zolder. Rest nog steeds de keus tussen met of zonder stofzak. Ook een steelstofzuiger is een aanrader, heel gemakkelijk voor het lichtere schoonmaakwerk.

 

Een stofzuiger kopen met veel hulpstukken

Wil je een stofzuiger kopen van het type ‘meer toeters en bellen’, dan kies je voor de mogelijkheid om veel hulpstukken te gebruiken. Ben je een echte Pietje Precies, dan word je er vast heel gelukkig van om zo’n Miele stofzuiger te kopen. Want er is voor iedere specifieke stofzuigklus wel een andere combinatie aan stofzuigmond en opzetborstel verkrijgbaar. Sommige types stofzuigers hebben veel modellen waar een hele toolset bij wordt geleverd. Kijk wel even of die gratis mee bezorgd worden, of extra bij besteld moeten  worden.

 

Stofzuiger kopen, maar niet zo dol op stofzuigen?

Wil je een stofzuiger kopen, maar ben je niet zo dol op stofzuigen? Dan kun je kiezen voor een robotstofzuiger. Zelf met de benen over elkaar zitten terwijl de robot het werk doet, wie wil dat nou niet! Maar, je robot komt niet in alle kieren en ook de hoogpolige kleden zijn een brug te ver. Dat betekent dat je dus toch ook nog een andere stofzuiger moet kopen om zelf de hoeken, kieren en ook de kussens van de bank te ontdoen van stof, kruimels en haren. Gelukkig kun je voor nog geen 125 euro al een snoerloze en stofzuigerzakloze stofzuiger vinden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén