Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Samsung koelkasten: hoogstaande technologische kwaliteit

Een van de grootste aanbieders van koelkasten op het moment is Samsung. De modellen van dit merk worden gewaardeerd vanwege het strakke design en de hoogstaande technologische kwaliteit. De Samsung-koelkasten passen perfect in moderne keukens, maar door de strakke lijnen misstaan ze ook niet in andere ruimtes. De Amerikaanse koelkast is echt het paradepaardje van dit Koreaanse merk. Deze apparaten zijn uitgerust met een scherm, waarop je allerlei real-time informatie kunt zien, een agenda kunt bijhouden en gebruik kunt maken van verschillende applicaties.

 Energiezuinig

Voor je een koelkast gaat aanschaffen is er een aantal zaken waarop je moet letten.  Allereerst het energielabel. Een A of A+ (of A++/A+++) label is het best, omdat deze het minste energie verbruiken, waardoor je energierekening lager zal zijn. Samsung heeft een digital inverter compressor in hun koelapparatuur ingebouwd. De temperatuur daalt hiermee gecontroleerd tot de gewenste temperatuur. Daarna werkt de compressor minder hard, maar wordt niet uitgeschakeld. Hierdoor hoeft de compressor niet steeds in- en uitgeschakeld te worden. Dit kost minder energie.

Extra opties

Kies je voor een Samsung-ijskast, dan is er een breed palet aan opties mogelijk. De Amerikaanse koelkasten kunnen worden uitgerust met een water- en ijsblokjesdispenser. Verschillende modellen hebben ook extra verstelbare platen waardoor je zelf je koelkast kunt indelen op basis van de spullen die je er in kwijt wil. Ook is er vaak de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen via wifi of een vakantiemodus in te stellen.

 

Temperatuur regelen

Veel modellen beschikken ook over de zogenaamde Twin Cooling Plus functie waarmee de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast worden geregeld. Hierdoor blijft eten langer vers en zullen er ook geen vieze luchtjes ontstaan. In andere modellen is het juis mogelijk om verschillende vakken in de koelkast op een andere temperatuur in te stellen.

 

Via: https://www.koelkastaanbiedingen.nl/

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén