Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Online vlees bestellen bij mijn nieuwe slager

Afgelopen zomer werd ik door een vriend uitgenodigd voor een barbecue bij hem thuis. Natuurlijk zeg ik geen nee tegen een gezellige barbecue met vrienden en heb ik met volle overtuiging toegestemd. Ik verwachtte een standaard barbecue met worstjes, hamburgers en speklappen, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik entrecote, ribeye, tournedos en t-bone geserveerd.

Toen ik hem vroeg waar hij dit kwaliteitsvlees had gekocht vertelde hij mij over Beimer Meat in Enschede. Hij had namelijk met een Facebook actie een Beimer Grillmaster box gewonnen. Zelf was ik nog niet bekend met Beimer Meat en ging ik eenmaal weer thuis op onderzoek uit. En raad eens? Ik heb een nieuwe slager!

Lekker en betaalbaar vlees kopen

Bij Beimer Meat kunt u terecht voor zowel dagvers als bevroren vlees waarbij kwaliteit het belangrijkste is. Naast dat de kwaliteit uitstekend is, is het vlees ook lekker mals en geproduceerd met puur vakmanschap. Doordat Beimer Meat zelf het vlees produceert en ook aan horeca ondernemingen levert zijn de prijzen erg voordelig te noemen voor de gemiddelde consument. Maar ook de (lokale) ondernemer kan hier zeker zijn slag slaan.

Online vlees bestellen

In de drie fysieke Beimer winkels in Enschede, Leeuwarden en Arnhem kunt u terecht om zelf uw gewilde producten uit gekoelde schappen te pakken, maar u kunt ook gemakkelijk uw kwaliteitsvlees online bestellen. Bestellingen geplaatst op maandag tot en met donderdag voor 13:00 worden de volgende avond nog bezorgd tussen 17:00 en 22:00. Daarnaast zorgt Beimer Meat ervoor dat het vlees goed gekoeld of bevroren blijft tijdens de bezorging. Dit is dus ideaal als u van plan bent barbecue vlees te bestellen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén