Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Stalen deuren op maat laten maken

Tijdens de welbekende lock-down kwamen we thuis tot de conclusie dat onze woning in Enschede voor een gezin van 5 personen ruim genoeg is. Echter is de benedenverdieping één open ruimte. Vooral met opgroeiende kinderen, mensen die thuis werken en volwassenen die elkaar ook nog wel eens in alle rust willen spreken was dit een doorn in het oog.

De kamer opdelen

Het idee om de ruimte op te delen in een woon en een eetkamer was al snel geboren. Plannen om de kamer op te delen met de traditionele en-suite deuren of zelfs een muurtje werden afgeschoten. Dit haalt veel licht weg (met een tuin op het Noorden hebben we graag zo veel mogelijk ligt in huis). Na enig onderzoek kwamen we de stalen deuren van Pjokke (uit Oldenzaal) tegen. Lekker dichtbij ons huis in Enschede.

Stalen deuren op maat uitzoeken

Tijdens een bezoek aan de showroom werd door Coen alles rustig uitgelegd. Het werd duidelijk dat er nogal wat verschil is in de kwaliteit en type stalen deuren. Uiteindelijk hebben we zelf gekozen voor een stalen schuifdeur met dus één deel wat open schuift en een ander deel wat altijd blijft staan. Precies op maat voor onze woning.

Het plaatsen van de deuren

Het plaatsen van de deuren viel ons achteraf erg mee. Omdat de deuren perfect op maat worden gemaakt kunnen ze geplaatst worden zonder dat er veel geboord of ingebouwd hoeft te worden.

Het resultaat

Het eindresultaat is dat onze kamer nu opgedeeld is op flexibele wijze. Zetten we de schuifdeuren open dan is het één geheel. Sluit je de deuren dan heb je “ineens” een extra ruimte gecreëerd. Ideaal wanneer iemand in de woonkamer zit te gamen of televisie zit te kijken terwijl de rest nog lekker zit na te tafelen. Door het gebruik van de ranke stalen profielen en veel glas is de gehele kamer heerlijk licht gebleven.

Onze ervaringen met Pjokke

In ons huis in Enschede zitten we zo op de Oldenzaalsestraat waardoor het ritje naar de werkplaats of showroom van Pjokke binnen 20 minuten achter de rug is. Deze korte afstand en de plezierige no-nonsense aanpak van Coen zorgen voor korte lijntjes en een prettige plaatsing.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén