Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Huiskes Notariaat: Snel, makkelijk en online je notariële zaken regelen

Dit kan bij Huiskes Notariaat in Enschede, bij het bedrijf weet je precies waar je aan toe bent. Je krijgt een persoonlijke benadering, professionaliteit, een doelgerichte aanpak en menselijkheid. Dat zijn de kernwoorden van het bedrijf. Je weet precies waar je aan toe bent, dus geen moeilijke taal of andere onzin.

Juridisch advies & meer

Juridisch advies voor veel mensen en bedrijven erg handig, ook hiervoor kun je terecht bij Huiskes Notariaat. Dat is niet het enige wat je bij het bedrijf kunt doen, Je krijgt er overal advies / hulp bij. Bijvoorbeeld voor wonen & vastgoed, familie & relaties, ervan & nalaten en ondernemingsrecht.

Voor elk onderdeel heb je verschillende pakketten waarvan je gebruik kunt maken, bijvoorbeeld bij Woning & Vastgoed heb je de pakketten:

  • Aankoop en Hypotheek
  • Akte van Levering
  • Hypotheekakte
  • Oversluiting Hypotheek
  • Koopovereenkomst
  • Verdelingsakte & hypotheekakte
  • Verdelingsakte

Zo kun je dus handig per onderdeel wat je nodig hebt. Duidelijkheid en overzichtelijkheid krijg je bij Huiskes Notariaat en daarom is het zo’n fijne notaris in Enschede.

Waarom heb je een Notaris nodig?

Als we even een huis kopen gaan uitlichten dan heb je altijd een notaris nodig, waarom dan? Dit komt omdat de notaris de enige is die bevoegd is om jou een nieuwe woning over te dragen. Voor de overdracht stelt hij de notariële akte op, dit gaat dan om de leveringsakte en de hypotheekakte. Beide akten zijn verplicht bij het kopen van een huis met een hypotheek.

De leveringsakte is een officieel document waarin staat dat de grond en de woning worden overgedragen van de verkoper naar de koper. De hypotheekakte is het document dat hoort bij het sluiten van de hypotheek. Hierin staat dat je jouw nieuwe woning aanbiedt in ruil voor de hypotheek. Beide aktes moeten worden ondertekend door beide partijen, anders geldt het niet. Voor een notaris betaal je vaak een vast bedrag, dit bepaalt de notaris.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén