Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

FLEXIBEL MET EEN DYSON CORRALE STIJLTANG

Met een Dyson Corrale stijltang hoef je je niet druk te maken over flexibiliteit en haarschade. De technologie van Dyson die in de stijltang wordt gebruikt, gebruikt namelijk minder hitte dan bij andere stijltangen. Doordat er minder warmte nodig is en gebruikt wordt, heb je minder last van of kans op haarschade. En dat wil je natuurlijk het liefst voorkomen, ook wanneer je je haar stijl wil maken. De Dyson Corrale stijltang kan daarnaast ook gebruikt worden voor andere modellen voor je haar.

Minder warmte dus minder haarschade

De Dyson Corrale stijltang gebruikt minder warmte, omdat er met een andere techniek wordt gewerkt. Door de platen van de stijltang wordt het haar bij elkaar gehouden, zodat je het beter kunt stijlen. Met de Dyson Corrale gaat dit proces dus sneller dan bij een andere stijltang die werkt met vlakken in plaats van platen. Zo heb je je haar in een handomdraai stijl gemaakt. Zelfs als je geen stopcontact in de buurt hebt. Je kunt met de Dyson Corrale namelijk tot een half uur werken zonder bedrading.

Oplader en oplaadkabel

Daarna heeft de Dyson Corrale wel 70 minuten nodig om weer volledig op te laden. Je kunt de Dyson Corrale stijltang ook met een snoer gebruiken, maar soms kan draadloos natuurlijk wel handig zijn. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent of ergens waar je niet een spiegel en een stopcontact bij elkaar in de buurt hebt. De Dyson Corrale heeft twee uitvoeringen: de fuchsia en de violet. Bij aankoop van een Dyson Corrale krijg je ook een reisetui dat bestand is tegen de hitte van het apparaat, een oplaadkabel die kan draaien en een oplader. Je kunt de stijltang dus opladen in de oplader en gebruiken met de oplaadkabel.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén