Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Beveilig je oprit

Je oprit beveiligen van je bedrijf of van je huis is erg belangrijk, je wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar je terrein op kan rijden. Hiervoor heb je bijvoorbeeld slagbomen of poorten die je terrein dan beveiligen. Hiervoor zijn een aantal mooie technieken beschikbaar gesteld door een bedrijf uit Enschede.

Poort op je terrein

Door het bedrijf Bertu Toegangstechnieken kun je erg goed je oprit beveiligen door een poort elektrisch te maken. Deze poort wordt veel door bedrijven gebruikt zodat niet iedereen hun terrein op kan rijden, maar wordt ook gebruikt door mensen privé. Het is een geautomatiseerde schuifpoort die je met bijvoorbeeld een druppellezer of met een afstandsbediening kunt openen en sluiten. Het is een zeer veilige en goede oplossing waardoor je onbevoegden buiten het terrein houdt.

De poort ziet er professioneel uit wat ook goed is voor de uitstraling naar je klanten/relaties toe. Stel dat je al een poort hebt, maar deze is niet elektrisch, dan kun je altijd even bellen met Bertu en dan komen ze gratis en vrijblijvend bij je langs.

Slagboom ook beveiligen

Slaagboom beveiliging is ook een onderdeel wat bij Bertu kan, deze slagboom wordt dan aangedreven met behulp van een motor. Deze slagbomen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor betaalde parkeerterreinen, toegang tot bedrijventerreinen of andere drukke/beveiligde plekken. Ook deze slagboom kun je met je telefoon, pasje, detectielus of andere dingen bedienen, erg handig dus.

Veiligheid staat immers altijd voorop, je wilt dat alle mensen die niet op je terrein moeten zijn er dan ook niet zijn. Dat kan met deze handige tools dus geregeld worden, hierdoor heb je geen gezeur met onbevoegden. Deze manieren zijn immers bekend over de hele wereld en je ziet ook steeds meer slagbomen en poorten om de terreinen te gaan beveiligen, jij beslist eenvoudig welk voertuig wel op je terrein mag en welke niet, dit kan door een kenteken herkenning.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén