Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

De Ouwe Compagnie

De Ouwe Compagnie is een Hollands eetcafé in het centrum van Enschede. Het ligt aan de Walstraat, een straatje dat op een steenworp afstand ligt van de Oude Markt. (Plattegrond)

Het pand is niet bijzonder opvallend maar de afwijkende kleur en markiezen maken het een verzorgd en fris geheel. Het interieur is gezellig en knus te noemen. Eigenlijk precies wat je verwacht van een eetcafé.

Het eten wordt op de website omschreven als “verrassend met een knipoog naar de Franse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.” Wanneer we de kaart nader bekijken zien we inderdaad een aantal verrassende gerechten maar ook een boel “oude bekenden” zoals de spareribs, saté en schnitzel.

De Ouwe Compagnie heeft een heel redelijk prijsniveau. Een voorgerecht kost ergens tussen de 4 en 8 euro. De hoofdgerechten hebben een prijs zo rond de 15 euro.

De Ouwe Compagnie doet wat het beloofd. Het geeft je een gezellig avondje uit in een ongedwongen sfeer. Het eten is er goed, lekker en betaalbaar. Heel erg verrassend vindt ik het persoonlijk niet.

De Ouwe Compagnie
Walstraat 39
7511 GG Enschede
Tel: 053-430 81 60
Fax: 053-431 01 35

Dagelijks geopend vanaf 16.00 uur, de keuken is geopend tot 22.30 uur.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén