Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Een droomhuis met een droomkeuken

Na super lang zoeken is het ons eindelijk gelukt! Wij hebben een nieuw huisje gevonden en hebben eindelijk de sleutel mogen ontvangen. En weet je wat het beste is? Het huisje is ook nog eens bijna instap klaar. Alleen de keuken is erg oud en is aan vervanging toe.

Een keukenwinkel in Enschede bezoeken

Ondanks dat ons nieuwe droomhuis nu ook al fantastisch is willen we toch graag een nieuwe keuken die meer aansluit op onze wensen en stijl. Hier begon onze zoektocht naar onze droomkeuken. Na veel keukenwinkels en webshops te hebben bezocht kwamen we uiteindelijk bij Keuken Totaal Enschede.

We werden hier super gastvrij ontvangen en kwamen al snel in gesprek met een medewerker die na onze wensen gehoord te hebben ons meteen meenam door de gehele keukenzaak. Na alle keukens en opties gezien te hebben gingen we samen met de medewerker weer aan tafel zitten. Hier nam hij alle tijd om onze vragen te beantwoorden en gaf hij ons een eerlijk en deskundig advies over onze opties.

Toen ging hij samen met ons een keuken samenstellen en uittekenen. Hier kwamen wij hem dan tegen: onze droomkeuken. De keuken zag er prachtig uit en voldeed aan al onze wensen! Althans bijna al onze wensen. Alleen de kleur van een paar aparte kastjes waren net niet hoe we het wouden, maar hier hadden wij al een oplossing op verzonnen…

Onze keuken laten wrappen

Toen de keuken er eindelijk inzat was ons huis echt prachtig! Keuken Totaal Enschede had super werk geleverd. Ik kon niet wachten om de eerste maaltijd te koken in onze nieuwe keuken in ons nieuwe droomhuis. Maar er moest nog één ding gebeuren: de kleur van onze kastjes.

Toevallig waren wij bekend met kleurjeinterieur.nl. Mijn ouders hebben namelijk eerder gebruik gemaakt van hun service. Kleur je interieur kan namelijk gemakkelijk je keuken een volledig nieuwe look geven door simpelweg je keuken te wrappen met speciale interieurfolie. Van marmer plakfolie tot leer plakfolie. Ideaal als je de keuken of ander interieur een nieuwe look wil geven.

Nu onze keuken helemaal af is en we al een paar maandjes in ons nieuwe huisje wonen voelen we ons helemaal thuis. Op naar het volgende avontuur!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén