Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Mexicaans en Zuid Amerikaans Restaurant Los Ponchos

Los Ponchos is een Mexicaans/Zuid Amerikaans restaurant in het centrum van Enschede. Het is één van de weinige restaurants in Enschede met een flink terras.

Het restaurant ligt op het kruispunt de Graaff. Hoewel het misschien klinkt alsof het een druk verkeerspunt is ligt dit kruispunt gewoon in het centrum van Enschede. Vanuit het restaurant of vanaf het terras heb je dus een keer een ander uitzicht dan op de Oude Markt.

Los Ponchos is natuurlijk in Mexicaanse stijl ingericht. Niet dat het concept heel ver is doorgevoerd. Het is gewoon een “normaal’ restaurant met een aantal authentieke details.

De kaart bestaat onder andere uit Chili, Taco’s, Enchilada’s, Burrito’s en Fajitas. Daarnaast serveren ze veel rund en heerlijke spareribs. De kwaliteit van het eten is voldoende. Houdt er wel rekening mee dat het een Mexicaan is. Dat houdt in dat er met veel kruiden en saus gekookt wordt.

De prijs onderscheidt zich niet van het gemiddelde. Voor een voorgerecht betaal je rond de €5,00. Voor een hoofdgerecht ergens tussen de €15,00 en €20,00

Los Ponchos
Korte Haaksbergerstraat 2
7511JS Enschede
Telefoon: +31 (0)53 4311787

Bekijk onze plattegrond van Enschede om Los Ponchos te vinden »

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén