Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Paddy’s Bar

De volgende kroeg in deze reeks waarin cafés in Enschede worden beoordeeld is Paddy’s. Paddy’s is een tapas bar/restaurant. Het eten bij Paddy’s is al eerder besproken. In deze review wordt er gesproken over paddy’s als café/bar/dancing/discotheek/pub of hoe je het ook wilt noemen.

Waar ligt de Paddy’s?

Paddy’s ligt aan de Noordkant van de Oude Markt. naast het cafe ligt Molly. Paddy’s heeft een groot terras en een groot pand waardoor het moeilijk te missen is,

Bekijk de plattegrond van Enschede om Paddy’s te vinden »

Wat voor bier schenken ze er?

Bij Paddy’s hebben ze grolsch van de tap. Geen uitzondering in Enschede. Maar het wordt wel gewaardeerd.

Hoe ziet de Paddy’s eruit?

Paddy’s heeft twee verdiepingen. De benedenverdieping is echt ingericht als het bar gedeelte. De klinkers die er liggen maken het er niet echt gezelliger op. Wanneer het wat later wordt maakt het weinig meer uit want meestal is het er zo druk dat de vloer niet te zien is. Voor de rest vindt je beneden twee grote bars en een dansvloer. Aan het begin van de avond staan er nog een aantal stoelen en tafels. Deze worden wanneer het drukker wordt al snel weggehaald.

Boven is het een stuk sfeervoller ingericht. Je zou kunnen zeggen dan dit het restaurant gedeelte is. Maar later op de avond komen hier veel mensen even bijkomen van de drukte die beneden heerst. Er zijn een aantal leuke zitjes met gemakkelijke leren stoelen en een bar. De bovenverdieping heeft een fide waardoor je naar de drukte beneden kunt kijken.

Met hoeveel mensen kun je er goed terecht?

Paddy’s is een grote tent en doordat ze alle stoelen weghalen kunnen er veel mensen naar binnen. Vooral wat later op de avond wordt het er druk waardoor het nogal eens voorkomt dat er een rij voor de deur staat. Het deur-beleid bij Paddy’s is redelijk streng. Wanneer je met een grote groep naar binnen wilt heb je een reële kans om geweigerd te worden.

Wie komen er bij Paddy’s?

S ’Avonds zul je bij Paddy’s vooral een heleboel mensen vinden. Door het relatief strenge deur-beleid ligt de gemiddelde leeftijd ruim boven de 20.

Paddy’s
Oude Markt 12
7511 GA ENSCHEDE
Tel : 053 – 432 80 88
Fax : 053 – 435 37 89
info@paddys.nl

Openingstijden
Maandag Gesloten *
Dinsdag Gesloten *
Woensdag 14:00 – 00:00 uur
Donderdag 14:00 – 02:00 uur
Vrijdag 14:00 – 04:00 uur
Zaterdag 12:00 – 04:00 uur
Zondag 14:00 – 00:00 uur

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén