Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

LaRoche steaks & seafood

LaRoche is een steaks & seafood restaurant in Enschede. Het restaurant ligt aan de Hengelosestraat.

De Hengelosestraat is niet één van de meest idyllische plekjes van Enschede. Gelukkig is het restaurant en het terras goed afgeschermd van de drukke doorgaande weg.

De inrichting van LaRoche doet enigszins chique aan met veel leer en hout. Dit alles in donkere kleuren. Het restaurant beslaat een flinke oppervlakte juist wanneer het restaurant niet zo druk bezocht is lijkt het al snel leeg.

De kaart bestaat uit een aantal uitstekende vlees, en visgerechten. Vooral de combo’s waarbij vlees en vis in één gerecht gecombineerd worden zorgen ervoor dat het menu onderscheidend is. De kwaliteit van de gerechten en ingrediënten is goed.

De prijs is voor Enschedese begrippen aan de hoge kant. Voor degene die graag betaald voor extra kwaliteit mag dit geen probleem zijn. Voor een voorgerecht betaal al snel €10,00. Een hoofdgerecht heb je vanaf €15,00 maar de prijs van veel gerechten ligt rond de €25,00.
LaRoche levert kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Persoonlijk miste ik een beetje een duidelijke lijn in uitstraling, kwaliteit, prijs en bediening. Bepaalde elementen stralen klasse uit terwijl andere elementen juist weer een Bourgondische uitstraling hebben.

LaRoche
Hengelosestraat 200
7521 AL Enschede
053 4353855

Openingstijden
Elke dag van 17.00-24.00 (keuken sluit om 22:00)

Bekijk onze plattegrond van Enschede om LaRoche te vinden »

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén