Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Mr. Hu Wok & Grill

Mr. Hu Wok & Grill is een restaurant in Enschede gevestigd aan de Gronausestraat.
Zoals de naam al zegt werkt men er volgens het “wok principe” een vorm waarbij het de ingrediënten zelf worden samengesteld en vervolgens door een kok worden gewokt.

Het restaurant zit aan een opvallend pand aan één van de invalswegen van Enschede. De uitstraling moet oosters aandoen maar de originele oorsprong is nog goed zichtbaar. De combinatie van neon en asfalt maakt het niet tot een erg aantrekkelijk maar wel een netjes geheel.

Van binnen is het restaurant netjes maar niet super sfeervol aangekleed.

Het eten bij de wok gaat volgens het wok principe. Je selecteert je eigen ingrediënten en saus en vervolgens grilt of wokt een kok het voor je. Je maaltijd kun je aankleden met allerlei kant en klare gerechten.

De ingrediënten waaruit je kunt kiezen zijn erg divers. Je vindt er allerlei soorten vlees, vis en groenten die veel in de oosterse keuken gebruikt worden. De kant en klare gerechten haal je op bij een buffet waarop je soep, bami, nasi, loempia’s ku-lo-yuk en dergelijke kunt vinden. Voor de moeilijke eter zijn er zelfs patat en frikadellen aangerukt.

Voor een maaltijd betaal je door de weeks € 22,95 en in het weekend € 25,95. Voor dit bedrag mag je 2,5 uur onbeperkt eten en drinken (geen gedestilleerde dranken).

Door het buffet idee en het feit dat je voor een bepaald bedrag onbeperkt kunt eten en drinken is Mr. Hu Wok & Grill nogal een chaotische tent waar veel mensen heen en weer lopen en waar het nogal lawaaiig kan zijn. Het is vooral een aanrader wanneer je uit eten wil met een grote groep mensen. Wanneer je jouw romantische date er mee naar toe wil nemen is dat af te raden. Het risico dat je naast een dronken voetbalelftal komt te zitten is namelijk vrij groot.

Om groepen een beetje “in toom” te houden zijn er ook een aantal vreemd aandoende regels in het leven geroepen. Zo moet je je drankjes zelf afhalen, mag je niet meer dan twee biertjes tegelijk ophalen en moet drank dat niet wordt opgedronken worden betaald.

Kortom Mr Hu Wok & Grill doet waar het goed in is. Het geeft je veel en ook best goed eten en drinken. Vooral erg gezellig wanneer je met je dronken voetbalmaten of vrijgezellenfeest op pad bent.

De Wok Mr. Hu
Gronausestraat 100
Enschede
tel. 053-4359997
fax. 053-4346688
e-mail : info@mrhu.nl

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
vanaf 16.00 uur Zondag & feestdagen
vanaf 14.00 uur

Bekijk onze plattegrond van Enschede om De Wok Mr. Hu te vinden »

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén