Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Een verbluffende showroom

Een verbluffende showroom zorgt vaak voor een goed gevoel bij klanten, zo had ik dit ook bij een sanitairwinkel in Enschede. Toen ik daar binnen stond wist ik niet wat ik zag.

verbazing

Mijn vrouw en ik waren opzoek naar een nieuwe badkamer, de badkamer die we nu hebben zit er namelijk al een aantal jaar in en we zijn toe aan vernieuwing. We zijn eens gaan zoeken welke sanitairwinkels je allemaal had en kwamen uit bij SaniDutch in Enschede. toen we er eenmaal binnen waren wisten we niet wat we zagen, een verbluffende showroom met enorm moderne en mooie badkamers.

Vol verbazing keken we naar alle mogelijkheden en wisten niet waar we beginnen moesten. Besloten om maar een medewerker te vragen die ons kon helpen. Hij zei meteen: ”een badkamer moet conform naar jouw idee zijn ingericht.” en dat was het moment dat we verkocht waren. Misschien een beetje naïef, maar als je in die showroom staat en ze vullen alles aan met jouw wensen, dan kun je niet veel meer anders dan ja zeggen.

Inrichting

De inrichting mochten we dus volledig zelf bepalen en dat was erg fijn. We wouden graag een badkuip en een douche apart van elkaar, dat is gelukt. Samen met de medewerker zijn we eens rustig langs alles heen gelopen en kwamen we uit op een super moderne badkuip die volledig wit is en los staat van de muur. Dat is iets wat we graag wilden en naast de badkuip dan de douche.

Voor de douche hadden we veel keuzes en ook die nam de medewerker rustig met ons door. Na een uurtje of 2 door de showroom gelopen te hebben, hadden we een keuze kunnen maken. De douchecabine is met zwarte deuren en prachtig glas erin. Ook hebben we gekozen voor een grote doucheklop waar je lekker onder kan staan.

We zijn erg blij met de goede service die de winkel ons verschaft heeft en erg blij met het eindresultaat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén