Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Rundvlees groothandel Beimer Meat Enschede

Beimer Meat in Enschede is één van de marktleiders op het gebied van rundvlees in Nederland. Het verwerken van vlees en het leveren aan diverse soorten winkels en horeca behoren tot de dagelijkse taken. U ziet dan ook de trucks van Beimer door heel Europa rijden.

Het eten van vlees zorgt voor een past goed in een gevarieerd en gezond dieet. Vlees, ongeacht of u een karbonaadje of biefstukje eet, is een belangrijke bron van vitamines, meervoudig onverzadigde vetzuren en eiwitten. Beimer Meat in Enschede is dagelijks met horeca vlees bezig en weet dit dus als geen ander.

Gegarandeerd kwaliteit

Beimer Meat zorgt voor goede kwaliteits horeca vlees. Dit zoen zij doormiddel van hun vakmanschap. Dagelijks is het team van Beimer meat bezig met de verwerking er van. Dit doen zij op een zeer hygiënische manier. Hier en door  de continue kwaliteitscontroles zorgt Beimer meat voor een dagverse verwerking waardoor zij in staat zijn elke dag kwalitatief uitstekend, lekker mals én verantwoord horeca vlees te bieden.

Wat Beimer Meat in Enschede een goede kwaliteit  horeca vleesleverancier maakt is de werkwijze. Beimer Meat werkt volgens diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, FSSC en IKB gelijkwaardige producten. Hierin zijn extra eisen vastgelegd om de productveiligheid te garanderen. De kwaliteit van het horeca vlees word telkens gewaarborgd door onafhankelijke en eigen laboratoria die analyses uitvoeren. Om het vlees lekker mals en vers te houden zijn de productieruimtes uitgerust met koel- of vriesinstallaties, Hierbij wordt de temperatuur door een geautomatiseerd systeem bewaakt.

Daarnaast staat de productie onder toezicht van een strenge productie leiding, die ondersteund wordt door geavanceerde apparatuur als metaaldetectoren en een X-RAY vetanalyzer. Om de maximale kwaliteit van de producten te waarborgen is er constant toezicht op de productie door een onafhankelijk kwaliteitsbureau.

Diverse horeca vleessoorten

Beimer Meat in Enschede heeft vier categorieën aan horeca vlees die worden verkocht.

Zo verkopen zij de vlees van het voorste gedeelte van een dier (forequarter). Populaire bestsellers zijn hierbij de ribstuk, ribeye, diamanthaas, borst met vet en nog meer soorten.

Ook word de achterkant van een dier aangeboden (hindquarter), denk hierbij aan de dunne lende, liessstuk, runderhaas, vinkenlap en andere vleesdelen.

Wanneer een slager het vlees in model snijdt blijven er afsnijdsels over die meestal worden gebruikt voor gehakt en verse worst. Ook deze afsnijdsels (trimmings) worden verkocht door Beimer Meat.

Ten slotte worden er steaks aangeboden. Dit zijn luxere soorten horeca vlees. Onder steaks wordt o.a. ossenhaas, T-bone ribeye en andere luxere soorten verstaan.

Beimer Meat Specials

Beimer Meat Specials is een onlangs toegevoegde dienst. Hierbij kan de verapkkingsafdeling van Beimer meat een product op elke gewenste manier en elke gewenste verpakkingsgewicht voor u verpakken. Hierdoor kunt u samen met Beimer Meat uw eigen unieke product ontwikkelen.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén