Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

AFSLANKEN MET DE HULP VAN EEN VOEDINGSDESKUNDIGE

Voel jij je niet helemaal fit? Of ben je niet tevreden wanneer je naar foto’s van jezelf kijkt? Veel mensen zouden zich graag beter in hun vel willen voelen en slank zijn is daar meestal dé manier voor. Een belangrijk aspect bij het afslanken is het in balans brengen van je voeding, maar ook een bak energie om je gedachtes, woorden en acties om te bouwen. Dit ondersteunt jou verder in het afslank proces. Wat vaak gebeurt is dat mensen niet de discipline hebben en na een aantal dagen of weken de moed opgeven. Dé oplossing hiervoor is het inschakelen van een voedingsdeskundige in Enschede.

Wat is een voedingsdeskundige?

Een voedingsdeskundige is, zoals de naam zegt, een deskundige onderzoeker op het gebied van voeding. Deze kan een belangrijke rol spelen bij het herstellen van de gezondheid bij personen, zowel geestelijk als fysiek.  Een voedingsdeskundige leert hoe het lichaam van binnen in elkaar steekt en alles over nutriënten zoals koolhydraten, eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen die invloed hebben op het functioneren van het lichaam. Verder wordt er aandacht besteed aan allergieën, intolerantie, diabetes, spijsverteringsproblemen, etc. en aan individuele voedingsbehoeften bij sporters, kinderen en ouderen.

Het belang van een goede voeding

Gezond zijn is niet altijd vanzelfsprekend. Juist dan beseffen we dat voeding een steeds grotere rol hierin speelt. Voeding is van groot belang voor de gezondheid. Naast ademhalen, slapen en voortplanten is eten één van de basisfuncties van het leven. Een goede voeding is belangrijk voor een gezonde spijsvertering en voor je immuunsysteem. Het heeft een reinigende en opbouwende werking en geeft je energie. Ongezonde voeding daarentegen vervuilt het lichaam en zorgt uiteindelijk voor ziekte en ongemak. Een voedingsdeskundige richt zich zowel op preventie als behandeling van klachten. Je klachten vertellen je hoe jij je voelt en daar moet je iets mee doen. Door alleen een symptoom te behandelen schuif je de klacht als het ware af en ontstaat er een nieuwe. Door samen op zoek te gaan naar de oorzaak en verbanden te leggen.

Voedingsdeskundige Jessica

De missie van voedingsdeskundige Jessica van Raalte is om mannen en vrouwen te helpen die nog niet tevreden zijn over hun lichaam en om hen te helpen met afvallen. Zij leren meer geluk te ervaren door gedachten en voeding aan te passen. Zodat ze vanuit liefde voor hun lijf afslanken met lekker eten. Waardoor ze gemakkelijker in balans blijven en zich gezonder voelen. Wanneer je gaat afslanken met Jessica, volg je de Vitaal de Luxe programma. Hierbij krijg je voor wel 12 weken schema’s met alle tips om minimaal 10 kilo kwijt te raken. Daarnaast krijg je 12 online consulten en heb je de mogelijkheid om te appen tijdens uitdagende momenten. Je krijgt thuis een gepersonaliseerde werkmap, weegschaal, notitieblok en een gratis healing sessie.

Er is nooit een beter moment dan nú om te beginnen. Kies nu écht voor jezelf en ga de uitdaging aan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén