Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Stoffen in Enschede

Enschede is een mooie stad met veel creatieve mensen. Dat is goed te zien aan wat de mensen allemaal voor kleding dragen. De vrolijke kleurige outfits van de jongeren en de stijlvolle en scherpe look van de ouderen, en zo kan ik nog meer ontelbare combinaties opnoemen. Dit is mogelijk door een aantal factoren, namelijk dat er genoeg kleding, stoffen en andere mode gerelateerde zaken in Enschede zijn te vinden.

Enschede modestad

Enschede is een echte modestad! Met Saxion én het ROC als schoolinstellingen met opleidingen zoals Fasion and Textile Technologies, Specialist mode/maatwerk  en mode gerelateerde cursussen valt er veel over mode te leren. Ook de aantallen aan diverse kledingwinkels in Enschede geven de mensen genoeg keuze om hun eigen unieke stijl te ontdekken.

Mode creëren door stoffen

Voor de echte kleding- en modeliefhebbers die het liefst zelf hun kleding willen ontwerpen zijn er genoeg modestoffen in Enschede te vinden. Zo kun je gemakkelijk op de markt in Enschede stoffenkraampjes vinden of online bestellen. Met een breed assortiment aan diverse stoffen, patronen en elastiek is het eenvoudig om zelf je kleding te ontwerpen en te maken. Niks is mooier dan jouw eigen gemaakte shirt!

Het leuke aan het maken van kleding is dat jij je creatieve kant er verder mee ontwikkelt. Je bent in de weer met meten, knippen en naaien én het kan daarnaast ook gezien worden als bezigheidstherapie. Uiteindelijk wanneer je een prachtige broek of shirt hebt gemaakt krijg je een gevoel van voldoening, het is immers jouw mode!

Modeshow in Enschede

Jaarlijks word er in Enschede een modeshow gehouden in de Haverstraatpassage. Dit is één van de grootste modeshows in Enschede. Hierbij is de gehele Haverstraatpassage een rode loper. Dit is ieder jaar mogelijk met medewerking van alle ondernemers. Hierbij komen veel modeliefhebbers op af, omdat het een dag vol met spektakel en mooie kleding is.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén