Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Wok to Go

De Wok to Go is niet echt een restaurant maar meer een fastfood keten. Je kunt hier terecht voor een snelle Aziatische maaltijd.

De Wok to Go is in Enschede gevestigd aan de Korte Hengelosestraat. Je kunt echter ook via de achterkant aan de Noorderhagen naar binnen en buiten. Het restaurant valt meteen op door de gebruikte felrode kleur.

De inrichting is erg clean en modern. Het is veel sfeervoller en intiemer dan een gemiddeld fast food restaurant. Aan de voorkant vindt je een balie waar je je eten besteld. Daarachter ligt de open keuken. Naast en achter de open keuken zijn een aantal zitplaatsen.

De keuze in eten is niet super uitgebreid. Je hebt keuze uit een tiental oosterse gerechten met groente, vlees en/of vis deze gerechten worden geserveerd met noedels of nasi. Naast deze gerechten kun je nog een aantal oosters getinte sandwiches en snacks bestellen. De gerechten worden geserveerd in een box waaruit je meteen kunt eten maar deze is ook makkelijk mee te nemen. De porties zijn royaal en vullen goed.

De prijzen van een wok gerecht liggen tussen de €5,00 en €7,50. Hiervoor heb je dus een flinke snelle maaltijd die ook nog eens uitstekend smaakt.

Kortom: de Wok to Go levert kwaliteit en is goed te betalen. Doordat het een Fast Food concept betreft, is het ideaal om tijdens of na het winkelen snel even wat te eten. De Wok to Go is wat mij betreft een fantastisch concept en een welkome afwisseling op de cafetaria of de McDonald’s.

Wok to Go
Korte Hengelosestraat 4
Tel: 053 432 20 55

Openingstijden:
Ma t/m za: 11:30 – 22:00
zo: 11:30 – 21:00

Bekijk onze plattegrond van Enschede om de Wok to Go te vinden »

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén