Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Tapas bij Paddy’s

Paddy’s is een geval apart in Enschede. Naast een tapasrestaurant is het ook een Pub. Deze pub is overigens in de loop der jaren uitgegroeid tot bijna een volwaardige discotheek. In dit artikel beoordeel ik Paddy’s als Tapasrestaurant. Paddy’s ligt aan de Noordkant van de Oude Markt en heeft een groot en gezellig terras op het zuiden.

De inrichting heeft twee kanten. Op de benedenverdieping is Paddy’s ingericht als bar. Met houten stoelen, een grote bar en een dansvloer. Wanneer je beneden gaat zitten eten is het iets minder gezellig dan boven. Beneden loop je tevens het risico dat het ergens na 22:00 wat drukker begint te worden met de gasten voor de rest van de avond. Boven is dus het gezelligste met leren fauteuils en kleine tafeltjes kun je er heerlijk zitten eten. In de zomer kun je natuurlijk op het terras gaan zitten.

Paddy’s serveert alleen maar Tapas. Je kiest zelf je Tapas uit of je kiest voor een verrassingsmenu. Het is gebruikelijke dat deze hapjes verspreid over de avond worden geserveerd. In de praktijk komt het er op neer dat je in twee of drie rondes alles op je tafel krijgt. Ben je van plan om lekker uitgebreid te gaan tafelen bestel dan niet meteen al te veel maar bestel later nog wat bij (dan weet je ook meteen welke Tapas je het lekkerst vindt).
Waarschijnlijk staan Tapas niet al te hoog aangeschreven in de culinaire wereld, maar ik vindt het altijd erg goed smaken. Sommige smaken zijn wat geraffineerder en sommige komen in de buurt van een borrelhapje, meestal zie je dit ook weer terug in de prijs. Sommige hapjes vallen waarschijnlijk iets meer bij je tafelgenoot in de smaak dan bij jou, maar dat is het mooie aan Tapas: Je eet gewoon van alles wat.

Een avondje Tapas eten is waarschijnlijk iets duurder dan een gemiddeld restaurant. Daar staat tegenover dat je de hele avond onder de pannen bent en waarschijnlijk daardoor je drankrekening ook iets hoger is dan normaal.

Paddy’s is over het algemeen erg druk. Het beste kun je van te voren reserveren. De reserveringen krijgen ook altijd de keuze waar ze willen zitten.

Paddy’s
Oude Markt 12
7511 GA ENSCHEDE
Tel : 053 – 432 80 88
Fax : 053 – 435 37 89
info@paddys.nl

Openingstijden
Maandag Gesloten *
Dinsdag Gesloten *
Woensdag 14:00 – 00:00 uur
Donderdag 14:00 – 02:00 uur
Vrijdag 14:00 – 04:00 uur
Zaterdag 12:00 – 04:00 uur
Zondag 14:00 – 00:00 uur

N.B. Deze openingstijden zijn dus ook van de Pub. De openingstijden lopen in elkaar over.

Bekijk onze plattegrond van Enschede om Paddy’s te vinden »

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén