Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Steakhouse Goody’s

Dit Steakhouse ligt net naast de Oude Markt aan de Marktstraat. De marktstraat is één van de drukkere winkelstraten van Enschede. Het pand van Goody’s heeft een gezellige uitstraling. Helaas heeft men (zo goed als) geen terras.

Over de inrichting van het restaurant zegt men zelf “Ons interieur, evenals onze huisstijl en de inhoud van onze menukaart zijn dan ook Amerikaans “getint”. De knipoog naar vervlogen tijden van het Hollywood van weleer zal u niet zijn ontgaan.” Deze knipoog is mij zeker niet ontgaan. Goody’s krijgt het voor elkaar om een stijlvol interieur te combineren met een ongedwongen sfeer.

Goody’s is een Steakhouse en heeft dus veel vlees op de kaart staan. Voornamelijk steaks, ribs en burgers. Daarnaast vindt je op de kaart ook nog een goede selectie visgerechten en een aantal goed gevulde salades. Het eten is goed en komt in redelijk grote porties. Bij het bestelde vlees krijg je niet veel meer als wat aardappels, patat en een salade. Sommige bezoekers zullen dit enizins karig vinden, maar het blijft natuurlijk een steakhouse.

De prijzen zijn voor iedereen goed te betalen maar niet goedkoop. Een hoofdgerecht kost als snel 15 tot 20 Euro. De burgers zijn overigens een stuk goedkoper en minstens zo lekker.

Steakhouse Goody’s
Marktstraat 2
7511GD Enschede
Tel.: 053-4361006

Openingstijden
Dinner
maandag t/m zaterdag 17.00 uur tot 22.30 uur
zondag 16.30 uur tot 22.00 uur

Lunch
dinsdag t/m zaterdag 11.30 uur tot 14.30 uur
zondag geen lunch, tenzij koopzondag

Bekijk onze plattegrond van Enschede om Goody’s te vinden »

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén