Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

De Comeback van Mangú

Gisteravond alweer de derde uitzending van Mijn Tent is Top. Hoewel ik na de eerste twee weken mijn twijfels had over het Enschedese koppel Max en Gina moet ik toch mijn mening iets nuanceren.

Ik blijf erbij dat het stel geen uitgekiende PR voert. Gisteravond was ook te zien dat de opening niet geslaagdverliep. In de weken die vooraf gingen aan de opening waren er nog meer puntjes waarop ze een paar steken lieten vallen. Ook valt de hete aardappel in de keel nog steeds niet zo goed in Enschede.

Wat gisteravond wel duidelijk werd is dat de Enschedese toptent de zaakjes goed voor elkaar heeft. De verbouwing was op tijd klaar en het resultaat mag er wezen. Waar andere stellen nog top diep in de nacht bezig waren lag men in Enschede voor op schema. Daarnaast is het restaurant in Enschede gewoon erg mooi geworden en straalt het precies uit wat de bedoeling was. Verder lijken er ook geen problemen te zijn met de indeling zoals bij de toptenten in Groningen en Den Haag. Verschillende recensies in de lokale media zijn allemaal positief. Hieruit kun je opmaken dat de bediening en het eten ook goed is.

De nieuwe opdracht van “Mijn tent is Top” luidt: “Wie is het dichtst bij het concept gebleven? Ook kijkt de jury naar de prestaties bij de opening en uit de eerste week”. Enschede scoort m.i. op het concept erg goed. Het is een uitgesproken, duidelijk concept wat ook zowel aan de binnen als de buitenkant van Mangú terug te vinden is. De opening is, zoals gezegd, niet 100% goed verlopen, misschien dat ze hierdoor deze opdracht niet zullen winnen. Maar ik heb wel het idee dat Mangu weer terug is in de race.

Tot slot kan ik alleen maar zeggen dat dit stel, zolang ze gewoon doen waar ze goed in zijn, hoge ogen kan gooien in het programma. Wanneer ze iets anders moeten doen dan hun toptent opzetten en runnen komen ze iets te kort.

Bekijk de plattegrond van Enschede voor de locatie van Mangú »

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén