Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Mode trends onder Enschedese mannen

Mode trends onder Enschedese mannen

Herenmode is wellicht niet het meest spannende facet van de fashion wereld. Toch zijn er ook hier veranderingen de afgelopen jaren. En niet in de minste plaats door de lokale mannelijke bevolking van Enschede. De mannen hier lijken trendsetter te zijn op een aantal vlakken. Amsterdam fashion hoodstad van Nederland? Nee, dat is Enschede mijns inziens. Enfin, in dit artikel zullen we een aantal van de herenmode trends en ontwikkelingen beschrijven die meest in het oog springen.

 

We hebben een enquête gehouden onder 400 mannen uit Enschede via een online poll op Twitter. Het bleek dat 95% van de heren een hekel heeft aan strijken. Ongeveer 4% is er neutraal over. En slechts 1% heeft er echt plezier in. Enfin, het mag duidelijk zijn dat strijken over het algemeen niet een hobby is van veel mannen. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig zoiets bestaat als strijkvrije overhemden. Geen grap, dit zijn overhemden die in principe niet gestreken hoeven te worden. Het mag en kan natuurlijk wel, maar alleen als je het wilt. Geen zin, geen probleem. We zien dat dit soort overhemden steeds populairder wordt niet alleen bij mannen uit Enschede, maar de hele Nederlandse bevolking. Waar je rekening mee dient te houden is dat niet alle overhemden die verkocht worden reeds strijkvrij zijn. Lees de productbeschrijving of labels goed door en zoek voor de woorden strijkvrij en/of strijkarm. Een van de grootste online collecties strijkvrije overhemden vind je op deze website.

Qua ondergoed, na jarenlange dominantie van buitenlandse merken zoals Bjorn Borg en Tommy Hilfiger en consorten, zien we dat de Nederlandse man steeds vaker kiest voor productie uit eigen land. En specifiek dan het merk Ten Cate, afkomstig uit de provincie Twente van origine. Ten Cate is min of meer het meest hoogwaardige ondergoed merk dat we hebben in Nederland. Zeg maar de KLM van de onderbroek merken. Ten Cate is tevens online verkrijgbaar.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén