Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Makelaars in Enschede

Makelaars in Enschede

 

Een huis kopen of verkopen is niet iets dat je elke dag doet. Het kan bij sommigen best wel een impact hebben. Of je nou voor de eerste keer of de tweede keer een huis koopt, het blijft spannend. Het is daarom belangrijk dat je hierbij goed wordt geholpen door een makelaar. Het is belangrijk dat je een makelaar in Enschede vindt die goed bij de past. Hoe je die kan vinden? Daarvoor hebben we een aantal handige tips.

 

Bezoek veel makelaars

In Enschede zitten zeer veel makelaars, het is dus geen gek idee om eens bij een aantal een kop koffie te gaan drinken. Bij een korte kennismaking leer je elkaar goed kennen en wordt het al meteen duidelijk of je klik hebt met de persoon. Het is wel handig dat je een beetje goed met elkaar overweg kunt, want je gaat in de toekomst nog vaak contact met elkaar hebben. Je kunt ook meteen zien wat voor soort makelaar het is. Ben je jong, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een leuke en moderne makelaar. Als je redelijk op leeftijd bent, dan zoek je waarschijnlijk een makelaar die in dezelfde leeftijdsklasse zit.

Afspraak is afspraak

Let bij de eerste afspraken altijd goed op of de eerste afspraken worden nagekomen. Makelaars zijn namelijk altijd erg druk en hebben soms de neiging om, dankzij deze drukte, de gemaakte afspraken niet na de komen. Tekenen van dit soort gedrag zijn. Niet worden teruggebeld als je een vraag hebt. Niet of zeer laat antwoorden op de mail en te laat de beloofde stukken toesturen. Als je er in het begin al geen goed gevoel bij hebt dan is het verstandig om te switchen.

 

Lees de recensies

Internet staat tegenwoordig vol met recensies over makelaars. Je kunt in Google bijvoorbeeld makkelijk de reviews lezen van andere klanten. Als er echt alleen maar negatieve punten worden benoemd dan weet je dat je bij deze makelaar waarschijnlijk niet gelukkig gaat worden. Daarnaast is het mogelijk om een gespecialiseerde makelaars gids te raadplegen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén