Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Huis gekocht

Iets meer dan 2 jaar, zo lang zijn ik en mijn vriendin op zoek geweest naar een huis voor ons samen in Enschede. Het huis waar we nu nog in wonen, was ons eerste huur huisje samen. Een simpel appartementje in een gezellige buurt, niets mis mee. Maar toch begon het 2 jaar geleden een beetje te kriebelen. We wilden een wat groter huis het liefst met tuin voor onze hond. Uiteindelijk hebben we heel wat bezichtigingen gedaan maar de juiste woning waren we niet tegengekomen. Nu 2 jaar later is het dan toch gelukt, we hebben samen een huis gekocht waar nog wel het een en ander aan moet gebeuren. In deze blog lees je hier meer over.

Makelaar Enschede

Ik wou eerst zelf gewoon rondkijken in Enschede wat geschikt was voor ons, maar dat duurde zo lang dat ik op een gegeven moment de draad een beetje kwijt was. Ik besloot om Woonaccent makelaars Enschede in te schakelen en toen ging het snel.

De makelaar heeft veel verstand van het vak en weet hoe de mark werkt. Een makelaar volgt de huidige marktsituatie natuurlijk op de voet, en blijft zicht ontwikkelen. Het is natuurlijk belangrijk bij het vinden van de juiste woning. Ik en mijn vriendin hadden als voorkeur om in een leuke buurt te gaan wonen. De woning moest een tuin hebben en minimaal 3 slaapkamers. Dankzij de makelaar hebben wij binnen afzienbare tijd een mooi huis weten te kopen in Enschede voor een markt conforme prijs. De keuken en badkamer waren zelfs in onze smaak waardoor er budget voor andere klussen zou overblijven.

Het klussen kan beginnen

Nadat wij de woning officieel gekocht hadden en de sleutels overhandigd kregen kon het klussen beginnen. Mijn vriendin had online al zitten kijken naar behang voor de muren, maar eerst moest het oude behang verwijderd worden. Helaas kwamen er stukken muur mee bij het verwijderen van het behang. Hierdoor kwamen we al snel tot de conclusie dat de wanden gestuukt moesten worden. We hebben online gezocht naar “behanger Enschede” en hebben voor die week erna al een afspraak kunnen inplannen. Aangezien we nog budget over hadden hebben we besloten om ook onze muren door Renovlies Totaal te laten behangen met het behang wat mijn vriendin heel graag wilde. Het is super mooi en strak geworden! Inmiddels wonen wij al één jaar gelukkig in Enschede.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén