Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Hoe een coach jou kan helpen in je onderneming

Als ondernemer wil je graag succesvol zijn. Dit betekend niet alleen een goede omzet draaien, maar dat je ook lekker in je vel zit. Je kunt jezelf namelijk bewust of onbewust in de weg zitten. Een coach kan je hiermee helpen.

Waarom coaching?

Als je niet lekker in je vel zit, is het soms lastig om inzicht te krijgen waar het aan ligt en hoe je de situatie kunt veranderen. Een coach bekijkt de situatie in een helikopter view en kan hierdoor heldere inzichten geven. Door deze inzichten krijg je beter zicht hoe je problemen kunt tackelen.

Hoe kan een coach je helpen?

Een coach kan je helpen om inzicht te krijgen in je blinde vlekken. Door hier inzicht in te krijgen kun je beter reflecteren op je eigen handelen en gedrag. Je kunt ook tools krijgen los te komen uit oude patronen. De begeleiding kan ook liggen op de focus. Het kan zijn dat de focus ergens op ligt waar weinig potentie in zit. Door die focus te verleggen kun je beter gebruik maken van je potentie. Deze manieren kunnen al helpen om grote stappen in de juiste richting te zetten. Ook begrijp je beter hoe jezelf in elkaar zit en waarom je op een bepaalde manier reageert.

Een coach voor vrouwen

Mannen en vrouwen zijn gelijk, maar ze zijn niet hetzelfde. Het kan prettig zijn om een coach voor vrouwen in de arm te slaan. Deze kan misschien net dat ene stapje verder zetten om jou te helpen. Ze heeft net wat andere tools en inzichten dan je anders zou krijgen. Vrouwen zijn fysiek en metaal net wat anders. Iemand die hierin gespecialiseerd is zal sneller en beter handvatten kunnen bieden. Vrouwen coach of niet beide kunnen je helpen om aan jezelf te werken zodat je beter in je vel zit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén