Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

De winter omruilen voor de zon? Ga dan op reis in stijl!

In de winter smachten we vaak weer naar die heerlijke zomerdagen waar de zon hoog in de lucht staat en voor veel Nederlanders is de winter daarom hét moment om de winter in te ruilen voor de zon. Dit doen we door een zonvakantie te boeken naar mooie bestemmingen. Heb jij ook een zonvakantie geboekt deze winter? Lees dan deze tips, zodat je je gehele zonvakantie in stijl doorbrengt!

Kleding

De kleding die je op een zonvakantie draagt is niet te vergelijken met je kleding in de winter. Open daarom je kast en haal je zomer garderobe tevoorschijn! Op zonvakanties in de winter kun je verwachten dat het tussen de twintig tot vijfentwintig graden is. Je korte broeken en t-shirts zijn daarom voldoende om deze zonvakantie mee door te brengen. Op de heenweg en terugweg zal je echter wel een lange broek en trui nodig hebben, omdat het in Nederland natuurlijk enorm koud is! In een korte broek aankomen zal al snel weer de illusie van je zonvakantie doen oplossen.

Lingerie

Ga je op zonvakantie met je geliefde? Dan wil je natuurlijk ook dat je lingerie helemaal in stijl is. Kijk bij PrimaDonna lingerie naar de perfecte lingerie. Bij Prima Donna vind je lingerie voor elk lichaamstype en elke gelegenheid. Je kan er niet alleen lingerie met kant voor romantische momenten vinden, maar ook lingerie voor alledaags gebruik die je vaker onder een shirt of trui draagt. Door de juiste lingerie te dragen, zal je kleding ook veel mooier zitten.

Badmode

Naast je zomer garderobe en je lingerie, is ook badmode belangrijk op je zonvakantie. Heb je namelijk een hotel geboekt met zwembad of heb je een zonvakantie naar het strand? Dan kan je alleen van het zwembad genieten als je ook je bikini of badpak mee hebt! Vergeet deze daarom niet in te pakken. Neem vooral ook meerdere setjes bikinis of meerdere badpakken mee. Zo heb je veel keuze en kan je elke dag een ander setje dragen, zodat je volop kan genieten van je zonvakantie. Vergeet ook niet je badslippers mee te nemen om veilig bij het zwembad te lopen.

 

In het kort, haal je zomergarderobe uit de kast voor je zonvakantie en vergeet daarbij niet wat romantische lingerie in te pakken. Ook je bikini’s en badpakken hoeven niet thuis te blijven, zeker als je een zonvakantie hebt geboekt bij het strand of bij een hotel met zwembad!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén