Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

DE VOORDELEN BIJ TANKSTATION NETTO TANK ENSCHEDE

Ben jij dagelijks opzoek naar de goedkoopste benzineprijzen aan de pomp? Tank dan vooral niet langs de snelweg! Kijk liever bij steden en dorpen in je omgeving of die aan de Nederlandse grens liggen. Enschede ligt vlakbij de grens met Duitsland, daar zijn de benzineprijzen aanzienlijk langer dan aan de snelweg. Dit kan je zo twee euro tot maar liefst tien euro per tankbeurt schelen. Bij alle Netto Tank locaties in Nederland kun je profiteren van de goedkopere brandstofprijzen. Bij Netto Tank kun je zeer gemakkelijk, in een schone omgeving en 24/7 tanken.

Oorzaken van de stijgende olieprijzen

We zijn met veel dingen afhankelijk van derden. Zo ook van de olieprijs. We kunnen deze niet beïnvloeden, maar de benzineprijzen stijgen wel aan de pomp. De voornaamste boosdoeners van de stijgende benzineprijzen staan hier op een rijtje:

  1. Belastingprijzen stijgen
  2. Onstabiele wisselkoers
  3. Politieke onrust in olieproducerende landen
  4. Accijnzen worden hoger
  5. Productiebeperkingen van ruwe olie

    Netto Tank, hét tankstation in Enschede

Dat vooral de olieproducerende landen zoals, Saoedi Arabië, Libië, Irak en Rusland gewoonweg minder olie uit de grond halen heeft dus effect op de benzineprijs. Maar ook door politieke en economische conflicten worden de prijzen omhoog gedreven. Libië is een belangrijke olieproducent, goed voor een maandelijkse productie van circa 1,1 miljoen vaten. Door de burgeroorlog en de politieke onrust daar heeft dit een groot effect op de olievelden. De productie van ruwe olie daalt, omdat ook de medewerkers daar verstikt raken in een politiek conflict . Er is in deze zuidelijke landen veel te doen rondom de oliewinning. Dit zijn allemaal oorzaken die ons als gewone burger treffen in de portemonnee. Je kunt zelf wel goed rond kijken bij diverse tankstations, zoals bij alle Netto tankstations in Nederland, om de beste prijs te krijgen voor benzine op dit moment. Bij Netto tank, hét tankstation in Enschede, ben je aan het juiste adres!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén