Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Fysiotherapie Glanerbrug: Uw vertrouwde specialist bij u in de buurt

Heel vervelend, u hebt zo vlak voor de vakantie last van spierspanning in uw nek of schouders. Dit is een veelvoorkomend probleem, wat kan worden veroorzaakt door stress of te zwaar tillen. Spierspanning is ook een soort gewenning van uw lichaam wanneer het in een bepaalde manier zit of werkt en er altijd spanning staat op een bepaalde spiergroep. Echter kan dit na langdurige tijd klachten geven aan nek en schouderbladen. Deze pijn veroorzaakt ook stress en verstoord een goeie nachtrust. Daarom is het zo belangrijk om tijdens het werken aan u houding te denken. Een fysiotherapeut kan u erbij helpen om weer een goeie houding aan te nemen. En door deze spiermassa’s te behandelen worden de klachten verlicht. Niets is fijner om uitgerust en zonder al te veel stress op vakantie te kunnen gaan deze zomer.

Bij Fysiotherapiepraktijk Glanerbrug hebt u keuze uit een ruim altijd specialisten die gespecialiseerd zijn op de volgende gebieden:

  • Algemene fysiotherapie: De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Hij helpt patiënten die in het dagelijks leven worden belemmerd door bewegingsbeperkingen. Van jong tot oud en van klein tot groot, de fysiotherapeut is er voor iedereen.
  • Dry Needling fysiotherapie: Wat is Dry Needling? Dry seedling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Bij dry needling zoeken wij triggerpoints op in verkrampte of pijnlijke spieren en met behulp van een speciale techniek prikken wij deze aan waardoor de spieren zich weer kunnen ontspannen.
  • Bekkenbodem fysiotherapie: Wat is bekkenfysiotherapie? Ervaart u problemen in het gebied van uw bekken, lage rug, buik of bekkenbodem? Dan kan de bekkenfysiotherapeut u van deze klachten afhelpen. Bekkenbodemfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en richt zich op preventie en behandeling van klachten in het gehele buik-, bekken- en lage rug gebied. Zowel mannen als vrouwen en ook kinderen kunnen met bekkenklachten terecht bij de bekkenfysiotherapeut.
  • Manuele fysiotherapie: Wat is manuele therapie? Manuele therapie is een behandelmethode waarbij de therapeut functiestoornissen van het gewricht verhelpt en de houding en bewegingen van de wervelkolom verbetert. Door middel van een aantal specifieke technieken probeert hij de pijn te verminderen en meer bewegingsvrijheid te creëren in de gewrichten. Het geven van goede instructies, begeleiding en inzicht in gezond bewegen is daarnaast ook een onderdeel van het behandelprogramma.

Voor dé specialist in uw regio bent u bij Fysiotherapie Glanerbrug (gemeente Enschede) aan het juiste adres!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén