Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Alarm Wesa inbraakbeveiliging

Hét beveiligingsbedrijf van Enschede

Niks is belangrijker dan je eigen veiligheid. Als we alle overvallen en ellende zien op opsporing verzocht dan denken we er ineens aan om een alarm- of camerasysteem te laten installeren. Alleen het feit dat dergelijke installaties aanwezig zijn schrikt inbrekers en overvallers al af. Om deze systemen goed te laten werken raad ik je aan om ze op te laten hangen door een beveiligingsbedrijf in Enschede.

Wesa Alarm is al jaren in begrip in Enschede en omstreken. Ze hebben al vele alarm- en camerasystemen gemonteerd in Twente, dit doen ze zowel particulier als zakelijk. Veel mensen vragen zich af wat nou het beste alarmsysteem is, maar eigenlijk is hier geen correct antwoord op. Elk alarmsysteem is per locatie namelijk anders. Het is verstandig om voor de tijd te checken of je huis al enigszins inbraakwerend is. Hoe je dit doet, dat lees je hieronder.

Goed afgesloten deuren en kozijnen

Wist je dat bijna alle inbrekers binnenkomen via de kozijnen en deuren. Het intikken van een raam is verleden tijd, omdat dit namelijk veel te veel kabaal maakt. Daarnaast zijn de meeste huizen tegenwoordig voorzien van dubbelglas, dit maakt het voor inbrekers nog een stuk lastiger om de woning binnen te dringen. Met speciaal inbrekers gereedschap maken ze vaak vanuit de buitenzijde deuren of kozijnen los zodat ze makkelijk naar binnen kunnen komen. Zorg ervoor dat je kozijnen zijn voorzien van een extra slot. Met dit stukje extra veiligheid is het voor inbrekers al een heel stuk moeilijker om binnen te komen. Denk er ook aan dat je de extra knip op de deur doet en draai altijd de voordeur nog een keer extra op slot. Doe je dit niet dan zijn inbrekers in 2 seconden binnen met een plastic pasje.

Preventief afschrikken

Naast het feit dat een alarm- of camerasysteem een veilig gevoel geeft, schrikt het kwaadwillenden ook preventief af. Het is voor een inbreker natuurlijk vele malen makkelijker om ergens in te breken waar weinig tot geen veiligheidsmaatregelingen zijn getroffen. Een simpele alarmsticker en hangende camera kan al voldoende zijn om inbrekers jouw huis voorbij te laten lopen.

Aanmelden bij een centrale

Als je gebruik maakt van een alarminstallatie dan kun je er voor kiezen om je wel of niet aan te melden bij een centrale. Door je aan te melden bij een centrale weet je zeker dat de politie en beveiliging snel ter plekke zal zijn als er eventueel wordt ingebroken. Het voordeel is dan dit inbrekers nog meer afschrikt.

 

 

 

 

 

Als je nog meer informatie wilt over alarm- en camerasystemen kijk dan eens op de site van AlarmWesa

Alarm Wesa Beveiligingssystemen B.V.

 

Kuipersdijk 117-119
7512 CD Enschede
+31 (0)53 476 03 60
info@alarmwesa.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén