Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Automatische slagboom voor jouw veiligheid

Een automatische slagboom is erg handig voor jouw eigen veiligheid. Denk eens aan een ondernemer die een eigen bedrijventerrein heeft. Daar kunnen zonder beveiliging veel mensen op komen, die je misschien wel helemaal niet wil….

Slagboom installatie

Slagboom installatie kun je altijd door een gespecialiseerd bedrijf laten doen. Zij helpen je met de installatie en de optimale functies van een slagboom. Zo kun je kiezen tussen een handbediende of elektrische slagboom. Meestal gaat de voorkeur uit naar een elektrische slagboom, maar er zijn situaties waarbij de handbediende slagboom gekozen wordt. Het is maar net wat jij wil.

Een gespecialiseerd bedrijf kan je helpen met het leveren en monteren van de slagboom. de veiligheid staat bij deze bedrijven altijd voorop. Ze leveren slagbomen in allerlei soorten afmetingen en met een range aan mechanismen. Zo is er verschil tussen een slagboom waarbij tegengewicht gebruikt wordt of een gasvering gebruikt wordt.

Slagbomen zijn de oplossing

Slagbomen zijn de oplossing om jouw terrein te beveiligen van onbevoegden. Als je niet wil dat die onbevoegden er zijn, is een slagboom dé oplossing. Zo kun je kiezen tussen slagbomen met kentekenherkenning, slagbomen met een stoplicht of een tweede slagboom (bijvoorbeeld zoals bij Schiphol). Naast deze opties kun je ook kiezen voor een ander systeem met pasjes, detectielus of met je telefoon.

De gespecialiseerde bedrijven komen bij je op locatie, regelen alles voor de gehele installatie van de slagboom en de montage ervan. Echter moet je er zelf voor zorgen dat er een 230 Volt aansluiting in de buurt is, waar de slagboom op kan draaien. Mocht er bijvoorbeeld een storing ontstaan, dan kun je de bedrijven zo opbellen en dan komen ze je helpen. Tevens zijn elektrische slagbomen wereldwijd een subtiele manier voor het afsluiten van je terrein.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén