Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Schuttingen laten plaatsen in Enschede

In de afgelopen 10 jaar heeft Voshaar Schuttingen zicht goed op de kaart gezet in Enschede en heel Twente. Wanneer je een schutting, poort, overkapping of berging nodig hebt kom je de naam steeds vaker tegen. Men staat garant voor kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Geïmpregneerd Vuren schuttingen met betonpalen

De schutting die het meeste geplaatst wordt is van vurenhout gemaakt. De liggende delen en staanders zijn van beton waardoor de schutting veel langer mee gaat en steviger is dan een schutting die volledig van hout is. Deze schutting wordt steeds vaker met unieke delen gecombineerd (schuin, met een raster of met een schanskorf) om zodoende een stijlvol of speels uiterlijk te creëren. De laatste tijd zien we ook steeds meer donkere betondelen.

Douglas schuttingen met betonpalen

Douglas hout is de laatste paar jaar enorm in opmars. Dit stevige hout heeft een prachtige uitstraling qua kleur en een mooie nerf. Douglashout hoeft niet geïmpregneerd te worden en is zodoende een duurzame oplossing. Ideaal voor het gebruik in tuinen waarbij die een stijlvolle uitstraling het gewenste resultaat is. De douglas schuttingen worden uiteraard geplaatst in combinatie met de betonpalen en betonplaten zodat de houten schermen niet direct in contact met de grond staan. Zodoende wordt houtrot tegen gegaan.

Overkappingen en bergingen

Steeds vaker worden schuttingen, betonpalen en andere op maat gemaakte delen gecombineerd om zodoende ene overkapping of berging te creëren. Een sterke en betaalbare oplossing die ook nog eens ruimte bespaard. Uw overkapping of berging wordt immers direct onderdeel van uw erfafscheiding.

Al met al heeft Voshaar schuttingen in Enschede de kennis en kunde in huis om allerlei oplossingen aan te bieden voor uw tuin. Gecombineerd met een eigen productie en een goede advies afdeling bent u gegarandeerd van de beste schutting voor uw situatie.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén