Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

De leukste koffietentjes in Enschede

De koude winterdagen komen er weer in. Hoe lekker is het om op je vrije avond een goed kopje koffie te drinken met je geliefde bij een leuk koffietentje? In dit artikel worden de leukste koffietentjes van Enschede behandelt zodat jij de lekkerste koffie kunt drinken op de leukste plekken!

Novi

De mensen die wel vaker een kop koffie drinken in Enschede die kennen Novi natuurlijk wel. Voor de mensen die Novi niet kennen, Novi is een grand café wat niet alleen heerlijke hapjes aanbiedt maar ook een van de beste koffie in Enschede! De koffie wordt vers gemaakt en de bediening is ook nog eens goed.

Doppio

Buiten dat Doppio een leuke naam is voor een koffietent biedt het ook heerlijke koffie aan. Wat de koffie zo lekker maakt? De koffiebonen worden speciaal in Italië gebrand. Hierdoor krijgt de koffie een volle en rijke smaak. Doppio biedt een ruim assortiment koffie en je kan er ook een lekker taartje of broodje bestellen.

 

Bagels & Beans

Bagels & Beans is van oorsprong een  Nederlandse keten maar in Amerikaanse stijl ingericht. Bagels & Beans richt zich voornamelijk op de in de Verenigde staten zo populaire broodsoort bagel. Buiten de lekkere bagels en knusse sfeer verkopen ze ook goede koffie! Bagels & Beans haalt zijn koffie uit Panama. Als je een kop koffie bij Bagels & Beans besteld steun je ook indirect de organisatie Coffee kids. Buiten de goede koffie en de diverse soorten koffie die er beschikbaar is. Is de service hier ook super.

Het Striekiezer

Het striekiezer (voorheen het koffiepunt) biedt een van de lekkerste koffie aan in Enschede, dit is ook wel te zien aan de extreem goede reviews op Google. Het Striekiezer biedt buiten de heerlijke koffie ook heerlijke broodjes aan.

 

Wil jij die heerlijke koffie thuis zelf ook?

Heb jij een keer geen zin om op pad te gaan maar wil je toch die overheerlijke bak koffie? Dan kan je dat ook gewoon thuis maken! Klik hier voor het grote aanbod van diverse soorten koffieautomaten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén