Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Zakelijke training & Coaching in Enschede

Enschede is een stad waar veel kennis en kunde in de zakelijke markt aanwezig is. Met name instituten zoals Saxion en de Universiteit Twente zorgen voor een brede en wetenschappelijke basis voor deze kennis. De vele bedrijven die voortkomen uit deze instituten zijn tevens aanjagers voor de kennis economie doordat er veel spin off bedrijven ontstaan vanuit deze hoek.

Naast een aantal vakgerichte competenties is het voor exponenten van deze instituten tevens verstandig om je verder te ontwikkelen op een aantal zakelijke gebieden zoals communicatie en leiderschap. Wat is onmisbaar voor je zakelijke ontwikkeling.

Communicatie training

In je loopbaan is het van belang om assertief en pro actief te zijn in je communicatie. Leer jezelf een positieve instelling aan. Daarnaast is het belangrijk om interessante presentaties te geven. Te weten hoe je het beste kunt vergaderen en wat je kunt doen met feedback.

Time management

Deel je dag en je mailbox zo in dat je altijd met dingen bezig bent die belangrijk voor jou. Door je tijd en energie goed in te delen kun je meer gedaan krijgen op een dag omdat je beter door kunt werken.

Effectief werken

Deel je dag zo in dat je de bekende informatieprikkels achterwege laat en je volledig kunt storten op wat belangrijk is. Op deze manier haal je de beste resultaten met meer ontspanning en rust.

Leiderschapstraining

Echte leiders halen het beste in anderen naar boven. Leer hoe je het team mensen om jou heen zo kunt leiden en coachen dat je samen het optimale resultaat behaalt. Ieder teamlid moet zich optimaal kunnen ontplooien.

Verkooptraining

Pas je mindset en gedrag zo aan dat je het product of de dienst waar jij zo in gelooft ook aan de man kunt brengen. Met de juiste instelling voeg jij waarde toe voor je klanten en je bedrijf.

Samengevat: door jezelf te ontplooien op een aantal onderdelen anders dan puur vakinhoudelijke competenties kom je als persoon en bedrijf veel verder. Denk je dat jouw bedrijf gebaat is bij één of meerdere van deze trainingen dan is het een goed idee om eens in gesprek te gaan met een lokaal trainingsbureau.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén