Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Wil jij het beste uit jezelf en je team halen?

In veel gevallen word je op de werkvloer mee getrokken in de sleur van de dag maar het is belangrijk om hier bij uit de weg te blijven en te investeren in jezelf en in je team. Dit kun je op veel manieren doen maar het belangrijkste is dat je hier de tijd voor neemt ook al voel je de druk van je werk. Zie het als een investering waar je in de toekomst profijt van gaat hebben.

Waar kun je aan denken?

Vraag jij jezelf wel eens af hoe je meer zelfvertrouwen ontwikkeld? Of hoe je beter voor jezelf kunt opkomen of hoe je goed kan communiceren met je collega’s? Deze vragen hebben veel mensen op de werkvloer. En dit zijn zaken waar je prima aan kunt werken en wat dus ook kan verbeteren! Als je zelf niet goed weet hoe je dit kunt doen dan kun je hier altijd hulp bij krijgen. Zelf heb ik heel veel gehad aan deze coach in Enschede. Alleen of met een team kun je grote stappen gaan zetten en zo kun je een stuk gelukkiger en effectiever worden op de werkvloer.

Voor wie is coaching geschikt?

In principe is coaching geschikt voor iedereen die graag wil ontwikkelen. Wanneer je open staat voor verandering of verbetering dan kun je het ook bereiken. Wanneer je samen werkt met een coach dan moet je niet verwachten dat hij of zij alle antwoorden weet op de vragen die je hebt maar je krijgt handvaten om de antwoorden te zoeken en om er iets mee te doen!

Krijg je coaching op de werkvloer vergoed?

Je kan je wensen altijd bespreken met je leidinggevende. Veel bedrijven hebben een opleidingsbudget wat hier misschien voor gebruikt kan worden. Het is niet alleen voor jezelf maar je werkgever gaat er ook profijt van hebben.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén