Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Welke laarzen zijn mooi voor onder een jurk?

Zowel in de wintermaanden als op zomerse dagen zijn jurken niet te missen in je garderobe. In de zomer draag je fladderige jurken met blote benen, maar in de winter heb je natuurlijk wel een panty of een maillot nodig. Met lange laarzen dames creëer je een winterse look en houdt je het heel warm op dagen dat het echt koud is. Het aanbod van en de keuze in laarzen is oneindig. Lees verder op wat inspiratie op te doen over het stijlvol combineren van jurken met laarsjes in de zomer en in de winter.

Hoge laarzen

Hoge laarzen zijn er in allerlei formaten. Sommige laarzen komen tot de knie en andere tot aan de kuit. Er zijn zelfs laarzen die tot over de knie heen komen. Sommige van deze laarzen zijn misschien meer bedoeld voor in de winter, omdat ze je lichaam goed bedekken, maar in de zomer heb je ook veel opties. Een kortere jurk met lange laarzen staat nonchalant en chique tegelijk. Op een koude winterdag kan je een heerlijk warme thermopanty combineren met een gebreide jurk en echte, hoge laarzen eronder. Als je kiest voor laarzen die tot over de knie komen is het wel van belang dat de stijl van de laarzen mooi overloopt in de jurk die je erboven draagt. Als dit je wat te lastig is, ga dan voor een laars die tot onder de knie komt.

Stoere veterboots

Hoge enkellaarzen met veters zijn van alle dagen. Sommige mensen noemen dit werkschoenen, omdat voorheen veel van de bekende merken in deze schoenen soort de schoen bedoeld hadden voor werkers. Andere mensen noemen het misschien bikerboots, omdat ze je doen denken aan laarzen die je draagt als je op een motor rijdt. In ieder geval is de boodschap duidelijk: het zijn stoere schoenen. Je outfit wordt hiermee dus ook stoer en als je hiervan houdt kan je hier zeker voor gaan. Een lief jurkje gecombineerd met bikerboots en een grof leren jasje geeft je een geweldige look voor in de zomer en voor in de winter. Deze schoenen staan ook heel tof bij een sweater dress. Dit is een type jurk dat op een oversized trui lijkt. 

Enkellaarsjes

Dit is de meest chique optie van de drie. Enkellaarsjes maken van een jurkje een stijlvolle outfit voor een kantoordag, een meeting of een andere gelegenheid waarbij je serieus gekleed wilt gaan. Het is een stuk rustiger en minder uitgesproken om een jurk te combineren met enkellaarsjes. Op een warme dag kan de keuze voor enkellaarsjes heel fijn en koel zijn!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén