Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Volgend jaar toch een kunstkerstboom?

Kerst zit er alweer op en de kersboom ziet er toch een stukje minder mooi uit als toen je hem in huis haalde. Ook is het jammer dat de naalden nu uitvallen. Met een kunstboom heb je deze problemen niet, maar wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van een kunstkerstboom?

Voordelen van een kunstkerstboom

Het eerste voordeel is eigenlijk al genoemd: een kunstkerstboom blijft mooi en dan vallen de naalden ook nog eens niet uit! Scheelt ook ontzettend voor mensen die allergische zijn voor kerstbomen. Daarnaast hoef je nu niet elk jaar weer een nieuwe kerstboom te kopen. Je hoeft niet eens het huis uit, want je hebt je kerstboom toch al in huis.

Wist je dat je minder brandgevaar hebt met een kunstboom? Wanneer een kerstboom geen tot weinig water krijgt drogen de naalden uit en deze kunnen gemakkelijk in de brand vliegen.

 

Nadelen van een kunstkerstboom

Een kunstkerstboom klinkt helemaal top, maar er zitten toch een aantal nadelen aan. Met een neppe kerstboom mis je wel de geur in huis en het gevoel van een echte boom in huis. Daarnaast is een kunstboom wel een grote investering. Op het moment dat je een goedkoper model in huis haalt zal hij er nep uitzien. Als laatste kan een kunstkerstboom wat onhandig zijn als je weinig berging hebt, je moet namelijk wel een plekje hebben voor de boom, ook buiten de feestdagen om.

 

Nu of volgend jaar een kunstboom kopen?

Overgehaald om een kunstboom in huis te halen? Nu is het moment! Vaak willen winkels van alle kerstspullen af. Dat betekend hoge kortingen. Op die manier is een kunstkerstboom toch niet zo duur of kun je een luxere boom uitzieken met een kleiner budget. Alleen wacht niet te lang, anders zijn alle mooie bomen alweer weg.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén