Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Tips & Tricks om ook na de bruiloft nog van je droomjurk te genieten!

Eindelijk is het dan zo ver, de trouwdag. Maanden of misschien wel jaren heb je hier naar toe geleefd. Je hebt inmiddels al een tal van bruidszaken bezocht, tientallen keren het pashokje in- en uitgestapt en oneindig veel trouwcatalogussen doorgespit om die perfecte bruidsjurk te vinden.. Uiteindelijk schiet je raak en heb je de droomjurk binnen. Je steelt de show op de bruiloft met die bloedmooie jurk van Alberto Axu en alle gasten zitten met open mond te kijken naar hoe prachtig je eruit ziet. Helaas komt ook aan deze dag een einde, maar wat doe je dan met die “oh zo dure” trouwjurk? Lees hier onze tips over wat je allemaal kan doen met je trouwjurk na de bruiloft.

Bewaar de jurk voor je kinderen

Je kan er voor kiezen om de jurk wat ooit jouw droomjurk was behouden om ooit aan jouw dochter te geven voor haar grote dag. Het is onbetaalbaar om je dochter te zien in jouw trouwjurk. Uiteraard zou je deze ook kunnen laten vermaken tot een jurk beter past bij haar wensen. Naar ons idee is dit wel het mooiste wat je met jouw bruidsjurk kan doen.

Laat de jurk verkleinen voor je kinderen

Breng de jurk naar een goede kledingmaker en laat je jurk verkleinen tot een schattige jurk voor je kinderen. Op deze manier blijft het pronkstuk in de familie en scoor je punten bij de kleine. Voor hen is het natuurlijk fantastisch als ze met verkleedpartijtjes een echte trouwjurk aan mogen trekken.

Hergebruik de stof op creatieve wijze

Tover je bruidsjurk om tot een nieuw product. Hergebruik de stof van je bruidsjurk om een unieke lampenkap, nachtjapon of lingerie-set van te maken. Er zijn ontzettend veel verschillende ideeën en opties om iets te doen met de stof van jouw jurk. Verzin iets leuks wat bij jou past!

Doneer je trouwjurk aan een goed doel

Weet je niet goed wat je met je jurk aan wilt, maar wil je hem ook niet bij het oud vuil zetten? Overweeg dan om hem te doneren aan een goed doel. Zo gun je iemand die het zelf misschien niet kan veroorloven, toch de kans om ook die speciale dag een droomjurk te dragen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén