Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Tips tegen de verveling

In deze tijden is het wel belangrijk dat je iets te doen hebt. Er is zijn dan natuurlijk ook meer dan genoeg bezigheden waarmee je de dag door kan komen. Vaak zijn mensen echter vergeten hoeveel verschillende opties ze wel niet hebben. Dan wordt dat vaak gevolgd met de klacht dat er niets interessants meer op tv is. Voor die mensen hebben we hier dan ook maar eventjes een paar ouderwetse vermaak methodes uit de oude doos gehaald. Mocht jij dus nog naar een paar goede manieren zoeken om die verveling te bevechten? Lees dan gauw verder voor een paar geweldige tijd verdrijven

Ga een keer backgammon spelen

Backgammon is een van de oudste spellen die de mensheid kent. Je kan het spelen met twee mensen. Het is een behendigheidsspel waar ook een element van geluk in zit. We zullen hier niet in groot detail treden waar het de regels betreft, maar over het algemeen kan je die makkelijk samenvatten op een a4’tje. Het is natuurlijk ook wel interessant om te zien hoe mensen zich al millennia hebben vermaakt. Daarnaast is het ook niet duur om een bord te kopen en als je echt in nood zit kan je desnoods ook nog zelf een bord maken met een liniaal en potlood.

Ook rummy is een leuk spel

Dit is een spel wat ook al een tijdje rondhangt. Rummy is ontstaan in de jaren 30 en is een spel wat je met meerdere mensen kan spelen. Dit is nog een spel waarbij de spelregels heel simpel zijn, maar er wel ontzettend veel diepgang in het spel kan zitten. Het wordt gespeeld met steentjes en er wordt ook een puntentelling bijgehouden. Aan het einde worden de punten opgeteld en aan de hand van de scores worden vervolgens de winnaars bepaald.

Schaken is ook heel leuk

Vaak denken mensen dat schaken een te ingewikkeld spel is om in te komen, maar dat is zeker niet het geval. Het is natuurlijk wel waar dat op hoog niveau de meeste mensen ontzettend veel tijd erin hebben gestoken, maar de daadwerkelijke regels zijn makkelijk om te begrijpen. Het spel wordt over het algemeen met twee mensen gespeeld, maar er zijn ook varianten met meerdere mensen. Het andere fijne is dat dit ook een spel is wat over de hele wereld gespeeld wordt. Dat betekent dat je vaak ook met mensen kan spelen terwijl je niet eens de taal spreekt. Er zijn natuurlijk ook genoeg manieren om online te schaken.

Ga weer eens een boek lezen

Deze bezigheid is in de laatste tijd natuurlijk wat in populariteit verminderd, maar dat betekent niet dat het een verspilling van tijd is. Sterker nog, met een goed boek kan het zijn dat je de tijd vergeet en het ineens een paar uur verder is op de dag. Daarnaast kan je natuurlijk ook al een heleboel boeken gewoon gratis krijgen door middel van een bibliotheekpas. Daarnaast zijn er ook een heleboel boeken die je tegenwoordig op audioboek kan krijgen. Dan kan je gewoon lekker op de bank hangen terwijl je volop geëntertaind wordt. E-readers zijn natuurlijk ook altijd een leuke optie waarbij je goedkoper een hele hoop teksten kan krijgen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén