Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Restaurant Hanninkshof

Restaurant Hanninkshof

Vandaag gaan we het weer hebben over een restaurant in Enschede. Dit keer schrijven we een stuk over Restaurant Hanninkshof. Zoals altijd zullen we het restaurant op een aantal punten beoordelen. Dit zijn:

  • De locatie van het restaurant
  • De kaart van het restaurant
  • Is het restaurant populair op het internet(reviews)
  • Hoe is de bereikbaarheid en parkeergelegenheid

 

De menukaart

We beginnen met de kaart van het restaurant. Als ik over de website navigeer en op zoek ben naar de menukaart, dan is het strakke design en logische opbouw het eerste wat me opvalt. Na het bekijken van de menukaart zie ik dat er in 3 tot 6 gangen kan worden gegeten. Het valt me ook op dat de prijs wat hoger ligt dan bij een “gemiddeld restaurant”.

Er kan bij Restaurant Hanninkshof ook a la carte worden gegeten. De keuze is vrij ruim en er is zelfs de mogelijkheid om een tussengerecht te nemen. De kaart

heeft voor ieder wat wils. Als we kijken naar de gerechten die op de a la carte menu staan dan sluit dit goed aan bij de prijs. Het zijn exclusieve gerechten met zeer verse ingrediënten. In de introductie in de menukaart wordt ook aangegeven dat er alleen wordt gekookt met eerlijke en lokale producten.

Wat mij ook positief opvalt is dat ze koken in een open keuken. Zelf vind ik het namelijk altijd erg leuk om te zien hoe het eten wordt klaargemaakt.

De locatie van het Restaurant

Na wat rondkijken op de website zie ik dat de omgeving van Hanninkshof echt prachtig is. Het restaurant is bereikbaar via meerdere prachtige fietsroutes en er kan ook goed worden gewandeld. Hanninkshof ligt iets buiten Enschede en ligt vlakbij Usselo. Het restaurant ligt aan een zijstraat van de drukke Haaksbergenstraat waardoor je waarschijnlijk weinig last hebt van het langsrijdende verkeer.

Na wat foto’s van klanten op Google mijn bedrijf te hebben bekeken zie ik dat je er ook prachtig buiten kunt zitten. Er is veel groen aanwezig en het terras is behoorlijk ruim opgezet.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

 

Als we kijken naar de bereikbaarheid van Hanninkshof dan kun je meteen de conclusie trekken dat het Restaurant een zeer gunstige ligging heeft. Hanninkshof ligt namelijk bijna pal naast de A35. Nog een bijkomend voordeel is dat, nu de N18 vanuit Haaksbergen, Neede en Eibergen klaar is, je vanuit hier het restaurant ook een stuk sneller en makkelijker kunt bereiken. Ook vanuit andere steden in de buurt is het gemakkelijk aanrijden.

Als we de parkeergelegenheid checken dan zien we dat er voor het Hanninkshof een zeer ruime parkeerplaats is waar een flink aantal auto’s kunnen parkeren.

Populariteit op het internet

Het eerste dat me opvalt is dat klanten van dit restaurant zeer fanatiek zijn met het plaatsen van (positieve) reviews. Het restaurant heeft al 140 reviews weten te verzamelen. Dit zijn bijna alleen maar positieve reviews. Ik zie ook dat er veel foto’s van klanten tussen zitten van zeer smakelijke gerechten.

Wat verder opvalt

Bij Hanninkshof kunnen er ook feesten worden gegeven en het restaurant verzorgt ook catering. Ook kan er heerlijk worden geluncht. Wil je niet meteen uitgebreid eten dan kun je er ook voor kiezen om hier eens een kleinere lunch te eten.

Eindoordeel

Al met al kunnen we Hanninkshof een dikke tien geven en is het zeker de moeite waard om hier eens een keer te gaan eten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén