Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Personal trainer

Anno 2018 kun je er niet meer langsheen, gezondheid en sporten wordt steeds belangrijker. Sommige kiezen ervoor om hier niks mee te doen maar sommige kiezen ook voor een steeds gezondere leefstijl door betere voeding en meer te gaan sporten. Vooral bij het sportgedeelte zijn er veel twijfels. Ga je voor een ‘budget’ sportschool en pak je het alleen aan of kies je toch voor een personal trainer. Hieronder lees je de voordelen van een personal trainer, want deze is zoveel meer dan alleen een maatje of coach om mee te sporten.

Loop jij al een tijdje met het idee rond om fitter en gezonder te worden maar je weet niet hoe en wat? Of wil je strakker in je vel zitten maar je bent bang dat je mentaal niet sterk genoeg bent om je doelstelling te halen of wat voor soort eten nou echt helpt bij jouw doelstelling? Of krijg je bij het sporten soms van het rare pijntjes die eigenlijk heel makkelijk te voorkomen zijn? Dan is het echt het overwegen waard om naar een personal trainer te kijken. Een personal trainer is er namelijk niet alleen om jou te helpen om te sporten maar helpt je op alle mogelijke vlakken. Zowel op fysiek vlak als mentaal vlak krijg je een steuntje in de rug.
Is een personal trainer wel iets voor mij?

De stap naar een personal trainer kan een grote maar zeker ook belonende stap zijn. De personal trainers zijn er zowel voor jonge als oude sporters, beginnende sporters of ervaren sporters. Of je nou wil afvallen, bulken of je wil jezelf klaarmaken voor een nieuwe uitdaging. Vertel in het intake gesprek wat jouw doelen zijn en er wordt een schema op maat voor je gemaakt die je op een deskundige manier houvast geeft om jouw doel te bereiken. Een personal trainer biedt je veelal meerdere schema’s aan. Eén om te sporten maar ook één voor het eten, zo weet je zeker dat je van beide vlakken goede input krijgt. Op mentaal vlak zijn ze er voor je om je een schop onder de kont te geven als het nodig is maar ook om je te belonen als je de goede kant op gaat.

Ben je enthousiast geworden om je verder te verdiepen in de wereld van personal trainers, of zou je graag wel een keer gesprek willen om over jou doelen te praten. Lees dan hier meer over de mogelijkheden van een personal trainer. De link van de website hiernaast gaat naar het concept van Turtl. Dit is een uniek concept in de wereld van personal training en wordt steeds populairder.

Wil je meer weten over TurtL. Klik dan op de link.

 

Vimotion

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén