Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

BHV cursus in Enschede

Hoe belangrijk is het voor u als werkgever dat uw werknemers werken in een ‘veilige’ omgeving. Dat wanneer het nodig is, zij ervan op aan kunnen dat er bekwame mensen zijn die eerste hulp kunnen verlenen aan slachtoffers? Of dat als er een brand is, ze ervan op aan kunnen dat er één of meerdere mensen weten hoe er gehandeld moet worden? Inderdaad heel belangrijk.

Tevens bent u als werkgever verplicht om vanuit de Arbowet één of meerdere bedrijfshulpverleners (BHV-er) binnen uw organisatie te hebben?

Bij RJ Safety & Security kunnen ze u hierbij helpen. Zij bieden een viertal BHV cursussen aan.

  • Basis;
  • Herhaling;
  • BHV ploegleider;
  • Hoofd BHV.

Wat leer je bij een BHV cursus?

Een BHV’er is het eerste aanspreekpunt voor professionele hulpdiensten en verleend, wanneer het nodig is én wanneer het kan, eerste hulp aan slachtoffers. Bij een (kleine) brand weet een BHV’er wat er hem of haar te doen staat en kan hij/zij ingrijpen. Dit natuurlijk alleen als de situatie dit toelaat en er geen gevaar voor eigen leven is. Als een pand ontruimd moet worden is de BHV’er leidend en zorgt hij/zij er, in samenwerking met de professionele hulpdiensten, voor dat iedereen het pand verlaat. Dit zijn een aantal zaken die er bij een BHV cursus van RJ Safety & Security naar voren komen.

RJ Safety & Security geeft les volgens de NIBHV normeringen. De opleiding is een combinatie van E-learning en praktijk. Voor meer informatie over de inhoud van de cursussen verwijs ik u graag door de website www.rjsafety-security.nl. Hier kunt u alle informatie vinden met betrekking tot alle cursussen.

Bereikbaarheid RJ Safety & Security

Omdat RJ Safety & Security centraal gelegen is, is het niet alleen vanuit het centrum van Enschede goed aan te rijden. Ook via de snelweg ben je er zo. De perfecte locatie voor een BHV cursus voor Twente en de Achterhoek. Op de A35 neemt u afslag 26 Enschede-west en binnen enkele minuten rijdt u de parkeerplaats op.

Met een bushalte voor de deur is RJ Safety & Security ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.
Voor een cursus tot BHV’er gaat u dus naar RJ Safety & Security. Niet alleen zijn zij een van de beste opleiders van Nederland, maar ook beschikken zij over een unieke trainingslocatie. Praktijksituaties worden nagebootst, zodat de deelnemers in een ‘echte’ situatie weten wat er verwacht kan worden en hoe zij hiernaar kunnen handelen.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén