Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Orthodontist Enschede

Een beugel, het is en blijft iets spannends. Wellicht vind je de tijd dat je het moet dragen iets minder, maar het resultaat is altijd verbluffend. Na een aantal maanden of misschien 1 of 2 jaartjes in het beugelcircuit te lopen, is het gebit omgetoverd tot een prachtige verschijning. En wie denkt dat dit alleen is weggelegd voor jongvolwassen en pubers, trekt toch echt aan kortste eind. De afgelopen jaren zien we een enorme stijging in beugels voor volwassen en onzichtbare beugels. Dankzij het verbluffende effect en het hedendaagse gemak van de beugel, kan het op elke leeftijd nog interessant zijn om een beugel te nemen. In deze blog ga ik iets meer vertellen over beugels voor volwassen en onzichtbare beugels en wat dit voor jou kan betekenen.

Beugel voor volwassenen

Waar de meeste mensen vaak denken aan jongvolwassen en pubers wanneer ze het over een beugel hebben, is het de laatste jaren ook onder oudere volwassen populairder geworden. Dankzij de nieuwste technieken kun je in een mum van tijd weer genieten van een recht gebit. Of je nou vroeger een beugel had en de tanden zijn weer ietwat schever getrokken of je als je er vroeger nooit aan toe bent gekomen, iedereen kan er profijt uit halen.

Onzichtbare beugel

De onzichtbare beugel is er eentje die die we laatste jaren steeds vaker terugzien. Dankzij de onzichtbare plastic alligners worden de tanden in de loop der tijd op de gewenste plek gezet en geniet jij van een schitterend resultaat. Deze alligners kunnen uitgenomen worden tijdens het eten en het tandenpoetsen. Zo krijg je er ook geen viezigheid in.

Versnelde orthodontie

Met behulp van versnelde orthodontie kun je binnen 6 maanden genieten van een recht gebit. Bij versnelde orthodontie wordt orthodontie gecombineerd met een parodontologie behandeling. Met behulp van een kleine ingreep kan de orthodontist behandeling tot wel vijf keer sneller verlopen.

Wil je meer weten over orthodontie of ben je op zoek naar een orthodontist in Enschede, klik dan op de link. Op deze website kun je alle relevante informatie vinden en zij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén