Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Mijn Tent is Top in Enschede (Mangu)

Op 10 februari om 19:00 openen Max en Gina een nieuw toprestaurant, Mangu op de Oude Markt in Enschede. De verrichtingen van het paar zullen wekelijks te volgen zijn in het RTL programma “Mijn Tent is Top”. De eerste uitzending van dit programma is morgen al (dinsdag 5 februari om 21:30). Tijdens het programma worden verschillende koppels beoordeeld op hun verrichtingen en resultaten in het restaurant. Topkok Herman den Blijker zal het programma presenteren en tevens de koppels beoordelen.

Restaurant

Op de Hyves van Mangu meldt het stel dat de laatste hand wordt gelegd aan het interieur en dat het personeel allemaal klaar staat om te beginnen. Het restaurant omschrijven ze zelf als “Sexy, spannend, avontuurlijk en een tkkeltje decadent. Het ademt de sfeer van een zwoele zomeravond.”
Het restaurant is gevestigd in het voormalige VVV-pand. Voor zover ik kan beoordelen inderdaad een erg goede lokatie. De Gemeente Enschede heeft destijds ook enkele voorwaarden gesteld aan de nieuwe bestemming van het pand. Er werd gekozen voor een vernieuwend horeca concept. De bedoelingen van Mangu sluiten hier naadloos op aan. Het is nu alleen nog maar de vraag of Enschede klaar is voor een dergelijke Toptent.

De opening

De opening zal natuurlijk groots ingezet worden. Zoals gezegd vindt de opening plaats op zondag 10 februari om 19:00 uur. Het spektakel zal op de Oude Markt plaatsvinden met een grote opening, zoals die nog nooit in Enschede te zien zijn geweest. Met Muziek, entertainment en Caribische sferen zullen de Oude Markt in vuur en vlam worden zetten. De camera’s van “Mijn Tent is Top” zullen hierbij uiteraard aanwezig zijn.

Bekijk de plattegrond van Enschede voor de locatie »

Andere artikelen over Mangu

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén