Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Maak je bedrijf persoonlijker met een bedrijfsvideo

Het kan voor je bedrijf heel goed zijn om het persoonlijker te maken voor de buitenwereld. (Potentiële) klanten zijn toch benieuwd wat er achter de schermen speelt en met wie ze te maken hebben. Het is niet voor niets dat de ‘’over ons’’ pagina van de meeste bedrijven het meest bekeken wordt na de homepage. In de snelle wereld waar mensen veel informatie op zich afkrijgen op een dag zijn pakkende video’s erg effectief gebleken. Maak hier gebruik van!

Laat een video maken

Je kan zelf een video van je bedrijf maken of je kunt een bedrijfsfilm laten maken. Op deze manier kun je een leuk inkijkje geven in je bedrijf. Neem de kijkers bijvoorbeeld mee met een kijkje in de kantoortuin, de gezellige kantine, het magazijn of maak een rondje langs alle collega’s om je bedrijf een gezicht te geven.  Mensen vinden het belangrijk om een vertrouwd gevoel te hebben bij de partij waar ze zaken mee doen. Dit is een goede manier om dit gevoel te creëren.

Vacature video

Niet alleen om klanten te trekken is dit een goede manier maar ook om nieuw personeel te vinden wanneer je een vacature open hebt staan. Zet je vacature online als video en maak het persoonlijk. De mensen die de vacature zien hebben gelijk een goed beeld van jou en van het bedrijf en op deze manier kun je opvallen in je zoektocht naar goed personeel.

Product filmpjes

Naast het gebouw en het personeel kun je er ook voor kiezen filmpjes te maken van je producten. Je kan laten zien hoe iets werkt of je kan een sfeerfilm maken van het product om een goed beeld te geven wat het product te bieden heeft voor de klant. Dit is ook een effectieve en mooie manier om je producten in de spotlight te zetten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén