Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

KJ Tuinmeubelen in Enschede

Waarschijnlijk ben je er al regelmatig langsgereden. KJ Tuinmeubelen is namelijk gevestigd aan de Oldenzaalsestraat in Enschede. De tuinmeubel showroom ligt er net buiten de singels.

KJ Tuinmeubelen is al decennialang een bekende speler op het gebied van tuinmeubelen. Vanuit Enschede leveren ze tuinmeubelen door heel Nederland, België en Duitsland. Bezoekers van de showroom hebben het voordeel dat ze de producten kunnen bekijken en uitproberen. Daarnaast zullen de medewerkers je kunnen voorzien van deskundig advies. Afhalen in Enschede kan natuurlijk ook.

Het bedrijf is dealer van diverse merken tuinmeubelen zoals Suns, Hartman en Madison. Daarnaast heeft men ook een eigen lijn. De producten die je er vindt zijn tuinsets, loungesets, tuinstoelen, parasols en tuinkussens.

De tuinsets en loungesets die je er aan zult treffen zijn vaak gemaakt van moderne sterke materialen zoals kunststof vlechtwerk, aluminium en teakhout.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe tuinset of een loungeset. Dan hoef je niet ver te rijden voor een uitgebreid aanbod. Ga gewoon eens kijken bij de grote tuinmeubel showroom in je eigen stad.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén