Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Hemmers Beeld & Geluid

Een audio zaak die bekroond is tot beste audio winkel 2008 van Overijssel heeft uiteraard hoge verwachtingen. Deze worden geheel waargemaakt. Een enorm breed assortiment in merken en types. Televisies, hoogwaardige audio apparatuur, accessoires en een keur aan luidsprekers. Allemaal beter dan wat je bij zaken als de BCC en Mediamarkt vindt.

In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een kopje koffie, thee of glas water luisteren ze naar wat ik zoek en wil. Bij binnen komst loop je direct tegen een specialisatie van Hemmers aan, de verkoop van het merk Loewe. In de winkel staan diverse stellingen met versterkers, cd/dvd spelers en luidsprekers. Er is een luisterruimte voor de luidsprekers met versterkers en subwoofers. En er is een ruimte waar diverse televisies staan. Bijzonder is dat ze er ook een luisterruimte hebben voor hoofdtelefoons.

Vroeger, ik heb het nu over 1990-1997 was Hemmers the place to be op het gebied van de walkman! Je weet wel van die apparaten waar je een cassette-bandje in doet! Geweldig.

Samen met een van de medewerkers maak je een keuze uit de diverse apparatuur. Als er iets niet is wordt het voor je besteld en kun je een andere keer er naar luisteren. Er wordt hier helemaal niet gepusht naar een verkoop.
Na aanschaf sta je voor de keus om het allemaal zelf mee te nemen of om het te laten bezorgen en installeren. Iets wat keurig en vakkundig gebeurt!

Contact en Openingstijden

De Heurne 79
7511 GS Enschede
Telefoon: 053-4315936
www.hemmers.nu
(zie plattegrond)

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag 9:30 – 18:00.
Donderdag koopavond tot 21:00.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén