Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Heb jij al een slimme woning?

Er worden steeds meer en meer slimme producten gemaakt die je het leven een stukje makkelijker of leuker kunnen maken. Helemaal in en om het huis is het leuk om mee te gaan met deze ontwikkelingen. Maar tegelijkertijd is het lastig om te bepalen waar je moet beginnen wanneer je slimme producten wilt aanschaffen.

Slimme verlichting

Slimme verlichting is erg makkelijk om in huis te hebben. je kan het tegenwoordig vaak via een app op de telefoon besturen. Je zou kunnen instellen dat de verlichting elke dag op een bepaalde tijd uit en aan gaat en je kan het ook handmatig doen via de app. Dit is handig als je wil besparen of wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent en toch wil dat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Slimme grasmaaier of stofzuiger

Ook voor de klusjes in en om het huis hoef je niet meer altijd thuis te zijn. Zo heb je nu grasmaaiers en stofzuigers die zelfstandig het werk kunnen doen! Ze rijden van randje naar randje het gebied rond dat je ingesteld hebt. Ideaal dus wanneer je thuis wil komen in een schoon huis of een nette tuin.

Slimme deurklink

Ook hoef jij je nooit meer druk te maken waar je sleutels zijn want je hebt tegenwoordig ook een  slimme deurslot die je kan plaatsen op je deuren. Met deze deursloten kun je toegang krijgen door middel van een persoonlijke code of een vingerafdruk.

Slimme thermostaat

Er is ook een slimme thermostaat wat heel handig is om energie te besparen en toch niet in een koud huis thuis te komen. Dit apparaat leert je leefpatroon te kennen en past zich hieraan aan. De verwarming gaat pas aan wanneer je thuis komt of alleen bepaalde kamers worden verwarmd. Ook kun je hem uiteraard handmatig besturen wanneer je dat graag wil.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén